Povezane vesti
Izvestiteljka EP za Srbiju: Posle majskih tragedija nasilje nije smanjeno, već nastavljeno iz parlamenta
Novi magazin 10.01.2024
Posle majskih tragedija koje su odnele mlade živote u Srbiji videla sam masovni osećaj bola. Bilo je jasno je zašto ljudi protestuju jer je nemoguće živeti i zasnovati porodicu ako niste sigurni i bezbedni. Ali ne vidim da je šta je urađeno da se smanji… »
Izvestiteljka EP za Srbiju: Posle majskih tragedija nasilje nije smanjeno, već nastavljeno iz parlamenta
N1 Info 10.01.2024
Posle majskih tragedija koje su odnele mlade živote u Srbiji videla sam masovni osećaj bola. Bilo je jasno je zašto ljudi protestuju jer je nemoguće živeti i zasnovati porodicu ako niste sigurni i bezbedni. Ali ne vidim da je šta je urađeno da se smanji… »
Vesti dana »
Štab za vanredne situacije opštine Kovin: Evakuisani rubni delovi Šumarka zbog opasnosti od širenja požara
Insajder pre 20 minutajoš 45 povezanih
"Brat mi je okružen požarima, svi su evakuisani": Darko Tanasijević se opet oglasio uznemiren zbog porodice
Mondo pre 50 minutajoš 46 povezanih
Vatrogasci i posada helikoptera dočekani u Beogradu nakon gašenja požara u Španiji
Serbian News Media pre 4 satijoš 31 povezana
Zaplenjena falsifikovana roba vredna više do 13 miliona dinara, uhapšen muškarac u Novom Pazaru
Kurir pre 5 minutajoš 48 povezanih