Povezane vesti
"Ona mi nije majka, već monstrum": Jasmina 15 puta izbola Sinišu, umotala u tepih, pa zalivala omekšivačem dete čulo očev jauk…
Kurir 10.01.2024
Jasmini S. iz Lazarevca se sudi zbog ubistva supruga Siniše u februaru prošle godine, a, ukoliko se dokaže da je kriva, ono što je čini jednom od najbrutalnijih ubica u Srbiji je činjenica da je izbola supruga, umotala telo u tepih i desetak dana ga… »
Izbola muža, umotala ga u tepih i držala u stanu: Telo polivala omekšivačem, a deci zabranila ulazak u sobu
Telegraf 10.01.2024
Jasmina je telo držala u stanu duže od 10 dana, a deci nije dala da uđu u dnevnu sobu. Jasmini S. iz Lazarevca se sudi zbog ubistva supruga Siniše u februaru prošle godine, a, ukoliko se dokaže da je kriva, ono što je čini jednom od najbrutalnijih ubica… »
Vesti dana »

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 33 minutajoš 27 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 39 povezanih

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 2 satajoš 35 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 12 povezanih

"Nagledao sam se svega i svačega, hteo sam da pomognem": Tadić otkio da li se kaje zbog reprezentacije
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih