Повезане вести

Ујак девојчицу силовао пред њеним братом (4)! Адвокат оца који је убио шурака открио страшне детаље и шта је претходило…

Ујак девојчицу силовао пред њеним братом (4)! Адвокат оца који је убио шурака открио страшне детаље и шта је претходило…

Курир 11.01.2024
У јавност испливавају нова открића у вези са убиством у Волосу, где је отац убио свог шурака Албанца, када је сазнао да је девет година силовао његову 18-годишњу ћерку. Наиме, девојчица је била жртва силовања и сексуалног… »
Завршена обдукција тела Албанца који је 9 година злостављао сестричину: Ево како је убијен

Завршена обдукција тела Албанца који је 9 година злостављао сестричину: Ево како је убијен

Телеграф 11.01.2024
Адвокат оца је рекао да је девојка рекла сестрама о сексуалном узнемиравању, не о силовању, али није именовала никог. Завршена је обдукција тела Албанца (33) ког је убио зет након што је сазнао да му је девет година злостављао… »
Како је отац сазнао да му шурак Албанац силује ћерку: Све се дешавало у њиховој кући, чекао да родитељи оду

Како је отац сазнао да му шурак Албанац силује ћерку: Све се дешавало у њиховој кући, чекао да родитељи оду

Телеграф 11.01.2024
"Када су се ови злочини дешавали, у кући је био и жртвин млађи брат, који је у то време имао четири године", рекао је адвокат 50-годишњег оца. Девојка из Волоса у Грчкој, која је оцу признала да ју је ујак годинама силовао, била… »
Отац који је убио шурака Албанца, јер му је силовао дете, у лошем је стању: Сестре знале шта ујак ради?

Отац који је убио шурака Албанца, јер му је силовао дете, у лошем је стању: Сестре знале шта ујак ради?

Телеграф 11.01.2024
Убијени Албанац нигде није радио, а од девојчице коју је годинама силовао је тражио да му да 3.000 евра како не би објавио њене фотографије и снимке у "непријатним позама". Девојчица је све чешће тражила новац од оца, а онда се… »
"Ја сам отац, шта сам друго могао да урадим": Исповест мушкарца који је убио шурака Албанца јер му је годинама силовао ћерку…

"Ја сам отац, шта сам друго могао да урадим": Исповест мушкарца који је убио шурака Албанца јер му је годинама силовао ћерку…

Блиц 10.01.2024
Мушкарац (50), који је ухапшен због убиства шурака Албанца (33) у грчком граду Волосу, испричао је полицији како и зашто је дошло до овог злочина. - Повредио ми је дете, ја сам отац, шта сам друго могао да урадим - тврди… »

Вести дана »