Повезане вести

Ја теби оружје, ти мени новац: Тајни договор Кима и Путина бацио Јужну Кореју и Америку на колена

Ја теби оружје, ти мени новац: Тајни договор Кима и Путина бацио Јужну Кореју и Америку на колена

Нова 11.01.2024
Оружје за новац је основа пакта из ноћне море, односно сарадње двојице бескруполозних лидера, Ким Џонг Уна и Владимира Путина. Већ дуго се спекулише да је Северна Кореја слала своје балистичке ракете Русији, али недавна посета… »
Јужна Кореја упозорава да је Пјонгјанг спреман да обезбеди Русији нови тип ракета

Јужна Кореја упозорава да је Пјонгјанг спреман да обезбеди Русији нови тип ракета

Еуроневс 11.01.2024
Северна Кореја је можда спремна да обезбеди Русији нови тип ракета, а извођењем даљих ракетних тестирања може да изазове ескалацију напетости уочи избора у Јужној Кореји и САД, изјавио је министар одбране Јужне Кореје… »
Јужна Кореја: Пјонгјанг спреман обезбиједити Русији нови тип ракета

Јужна Кореја: Пјонгјанг спреман обезбиједити Русији нови тип ракета

Ал Јазеера 11.01.2024
‘Сјеверна Кореја, којој је потребан новац, активно продаје нову оружје које Русија жели’, рекао је јужнокорејски министар одбране Схин Вон-сик. Сјеверна Кореја је можда спремна да обезбиједи Русији нови тип ракета, а извођењем… »

Вести дана »