Povezane vesti
Ja tebi oružje, ti meni novac: Tajni dogovor Kima i Putina bacio Južnu Koreju i Ameriku na kolena
Nova 11.01.2024
Oružje za novac je osnova pakta iz noćne more, odnosno saradnje dvojice beskrupoloznih lidera, Kim Džong Una i Vladimira Putina. Već dugo se spekuliše da je Severna Koreja slala svoje balističke rakete Rusiji, ali nedavna poseta severnokorejskog… »
J.Koreja upozorava da je Pjongjang spreman da obezbedi Rusiji novi tip raketa
Politika 11.01.2024
SEUL – Severna Koreja je možda spremna da obezbedi Rusiji novi tip raketa, a izvođenjem daljih raketnih testiranja može da izazove eskalaciju napetosti uoči izbora u Južnoj Koreji i Amerika, izjavio je ministar odbrane Južne Koreje. „Severna… »
Južna Koreja upozorava da je Pjongjang spreman da obezbedi Rusiji novi tip raketa
Euronews 11.01.2024
Severna Koreja je možda spremna da obezbedi Rusiji novi tip raketa, a izvođenjem daljih raketnih testiranja može da izazove eskalaciju napetosti uoči izbora u Južnoj Koreji i SAD, izjavio je ministar odbrane Južne Koreje. "Severna Koreja, kojoj je… »
Južna Koreja: Pjongjang spreman obezbijediti Rusiji novi tip raketa
Al Jazeera 11.01.2024
‘Sjeverna Koreja, kojoj je potreban novac, aktivno prodaje novu oružje koje Rusija želi’, rekao je južnokorejski ministar odbrane Shin Won-sik. Sjeverna Koreja je možda spremna da obezbijedi Rusiji novi tip raketa, a izvođenjem daljih raketnih… »
“Oni su spremni da Rusiji dostave novi tip raketa”
Vesti online 11.01.2024
Severna Koreja je možda spremna da obezbedi Rusiji novi tip raketa, a izvođenjem daljih raketnih testiranja može da izazove eskalaciju napetosti uoči izbora u Južnoj Koreji i SAD, izjavio je ministar odbrane Južne Koreje. “Severna Koreja, kojoj je… »
Vesti dana »

Ružić: Kamp u Pionirskom parku kulisa iz rijalitija, nova vlada da bude oročena i pripremi izbore
Novi magazin pre 12 minutajoš 12 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 18 minutajoš 11 povezanih

Avion Trampovog izaslanika prešao granicu sa Rusijom; završna faza ruske operacije u Kursku
RTS pre 8 minutajoš 30 povezanih