Повезане вести

Испитивањем оштећене настављено суђење инструктору оптуженом за силовање

Испитивањем оштећене настављено суђење инструктору оптуженом за силовање

Еуроневс 11.01.2024
У Вишем суду у Београду данас је сведочењем оштећене (27) настављено суђење Милошу Ђукићу (69), оптуженом да је починио више кривичних дела силовања и полног узнемиравања над полазницама школе јахања од којих су неке биле… »
"Осетила сам гађење, мислила сам да сам ја крива": Сведочила жртва инструктора јахања оптуженог за силовања

"Осетила сам гађење, мислила сам да сам ја крива": Сведочила жртва инструктора јахања оптуженог за силовања

Мондо 11.01.2024
Учитељ јахања оптужен је за силовање, силовање у покушају, полно узнемиравање и пет кривичних дела недозвољене полне радње над седам полазница школе у Барајеву. Учитељ јахања оптужен је за силовање, силовање у… »
"Рекао је да нисам свесна шта би ми радио": Жртва учитеља јахања о паклу који је проживела, открила детаље злостављања…

"Рекао је да нисам свесна шта би ми радио": Жртва учитеља јахања о паклу који је проживела, открила детаље злостављања…

Блиц 11.01.2024
У Вишем суду у Београду данас је настављено суђење Милошу Ђукићу, инструктору јахања због оптужби да је силовао и сексуално злостављао своје ученице. На данашњем суђењу сведочила је А.А.Д. (27) жртва која је до детаља… »
"Твоје јахање ме ложи, не могу да се контролишем": Узнемирујуће сведочење против инструктора Милоша Ђукића

"Твоје јахање ме ложи, не могу да се контролишем": Узнемирујуће сведочење против инструктора Милоша Ђукића

Телеграф 11.01.2024
Ђукић је на суђење доведен у инвалидским колицима. Суђење инструктору јахања Милошу Ђукићу, који је осумњичен за више силовања и полних узнемиравања полазница школе јахања, наставља одржано је данас у Вишем суду у… »
Наставља се суђење инструктору јахања оптуженом за силовање: Очекује се да данас сведоче оштећене девојке

Наставља се суђење инструктору јахања оптуженом за силовање: Очекује се да данас сведоче оштећене девојке

Курир 11.01.2024
У Вишем суду у Београду за данас је заказано суђење осумњиченом М. Ђ. инструктору јахања кога су полазнице његове школе оптужиле да их је годинама силовао и сексуално злостављао. На данашњем рочишту требало би да сведоче… »
Учитељ јахања из барајева пред судом - Оптужен за силовање 7 полазница школе! Негирао кривицу: Девојке нису у праву

Учитељ јахања из барајева пред судом - Оптужен за силовање 7 полазница школе! Негирао кривицу: Девојке нису у праву

Мондо 11.01.2024
Милош Ђукић је оптужен за силовање, силовање у покушају, полно узнемиравање и пет кривичних дела недозвољене полне радње над седам полазница његове школе јахања у Барајеву. Милош Ђукић је оптужен за силовање, силовање у… »
Данас наставак суђења инструктору јахања чија најмлађа жртва има 11 година: Очекују се нова сведочења

Данас наставак суђења инструктору јахања чија најмлађа жртва има 11 година: Очекују се нова сведочења

Телеграф 11.01.2024
Током 2013, 2014. и 2015. године извршио је, како се сумња, два кривична дела нНедозвољене полне радње над две девојчице од 13 и 11 година. Суђење инструктору јахања Милошу Ђукићу, који је осумњичен за више силовања и… »
Учитељ јахања очи у очи са жртвама: Милош Ђукић данас пред судом: Окривљен да је годинама силовао и злостављао девојчице…

Учитељ јахања очи у очи са жртвама: Милош Ђукић данас пред судом: Окривљен да је годинама силовао и злостављао девојчице…

Блиц 11.01.2024
Милош Ђукић (68), каскадер и учитељ јахања оптужен за силовање седам полазница своје школе, међу којима је пет било малолетно, данас ће се у Вишем суду у Београду суочити са жртвама. Ђукић је оптужен да је 11 година силовао… »

Вести дана »