Povezane vesti
Golih grudi plesala oko šipke i smršala 50 kila! Pevačica mislila da će da umre: Butine su mi se trljale jedna o drugu!
Mondo 11.01.2024
Voditeljka i pevačica Martina Vrbos, poznata po vrhunskom glasu sve je ostavila bez teksta kada je smršala čak 50 kilograma. Voditeljka i pevačica Martina Vrbos, poznata po vrhunskom glasu sve je ostavila bez teksta kada je smršala čak 50 kilograma… »
"Butina su mi se trljale jedna od drugu" Martina Dogurala do 120KG pa uvela režim, mislila je da će da umre od gladi…
Kurir 11.01.2024
Martina Vrbos se prepolovila otkad je na autofagiji! Pevačica ne jede 18 sati dnevno, pa je za manje od godinu dana smršala čak 50 kilograma! Martina je imala 120 kilograma, a sada 70. - Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem… »
Vesti dana »
Obradović: Ponosan sam kako smo se borili, zaslužili smo da pobedimo
Politika pre 37 minutajoš 3 povezane
Četiri razloga zbog kojih je Trampova pobeda istorijska On je najstariji izabrani predsednik, ali i prvi na putu da bude krivično osuđen
Blic pre 49 minutajoš 3 povezane
Mandić "persona non grata" na Cetinju! Skupština Prestonice osudila njegove izjave: Traže izvinjenje zbog uvrede ugleda i časti!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zvezda bez jednog od letošnjih pojačanja večeras protiv Albe: Reprezentativac Srbije ne igra zbog loše forme
Danas pre 55 minutajoš 2 povezane