Povezane vesti
"Znam da je nestabilna" oglasila se Marija nakon vesti da Miljana nije trudna! Kulićeva pomenula kiretažu, pa žešće oplela po…
Kurir 11.01.2024
Marija Kulić, nekadašnja učesnica rijaliti programa "Elita" i majka Miljane Kulić, nakon saznanja da joj ćerka ipak nije u drugom stanju, odlučila je da prokomentariše novonastalu situaciju. Međutim, Miljana je saznala da nije trudna i svima ispričala… »
Miljana Kulić otkrila da li je trudna sa Zolom: Bog me je pogledao, srećna sam...
Kurir 11.01.2024
Miljana Kulić sumnjala je da je trudna sa Lazarom Čolić Zolom, međutim ispostavilo se da zapravo nije u drugom stanju. - Bog me je ponovo pogledao, i hvala mu na tome. Video je šta se radi sa mnom, pa ja stao uz mene, i srećna sam što nisam trudna dobila… »
Vesti dana »
Miljenović pred Pariz: Košarkaš Zvezde otkrio šta ekipa treba da uradi ako želi pobedu
Večernje novosti pre 49 minutajoš 35 povezanih
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 5 satijoš 28 povezanih
Kruži nova prevara Srbijom - Ovo su saobraćajne kazne koje ne smete nikako da platite
Kamatica pre 34 minutajoš 22 povezane
(Uživo) Ubijen šef iranske obaveštajne službe, donet predlog plana za kraj rata: Dan 38. rata na Bliskom istoku
Mondo pre 19 minutajoš 50 povezanih