Povezane vesti
"Nikad nisam želela da dobije dete sa Zolom": Novo oglašavanje Marije Kulić i drama oko Miljane
Blic 11.01.2024
Već danima unazad se spekuliše o potencijalnoj trudnoći Miljane Kulić. Međutim, Miljana je dobila ciklus i svima je stavila jasno do znanja da nije trudna. Sada se tim povodom oglasila Marija Kulić. - Ja nisam htela da komentarišem ovu situaciju… »
"Znam da je nestabilna" oglasila se Marija nakon vesti da Miljana nije trudna! Kulićeva pomenula kiretažu, pa žešće oplela…
Kurir 11.01.2024
Marija Kulić, nekadašnja učesnica rijaliti programa "Elita" i majka Miljane Kulić, nakon saznanja da joj ćerka ipak nije u drugom stanju, odlučila je da prokomentariše novonastalu situaciju. Međutim, Miljana je saznala da nije trudna i svima… »
Miljana Kulić otkrila da li je trudna: "Srećna sam"
Blic 11.01.2024
Miljana Kulić sumnjala je da je trudna sa Lazarom Čolić Zolom, međutim ispostavilo se da zapravo nije u drugom stanju. - Bog me je ponovo pogledao, i hvala mu na tome. Video je šta se radi sa mnom, pa ja stao uz mene, i srećna sam što nisam trudna… »
Miljana Kulić otkrila da li je trudna sa Zolom: Bog me je pogledao, srećna sam...
Kurir 11.01.2024
Miljana Kulić sumnjala je da je trudna sa Lazarom Čolić Zolom, međutim ispostavilo se da zapravo nije u drugom stanju. - Bog me je ponovo pogledao, i hvala mu na tome. Video je šta se radi sa mnom, pa ja stao uz mene, i srećna sam što nisam trudna… »
Vesti dana »
Politikolog o dogovoru Beograda i Prištine o nestalima: "Džoker" da se ne kaže da je sve propalo
Radio 021 pre 1 satjoš 6 povezanih
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 10 satijoš 3 povezane
Predsednik Vučić u dvodnevnoj poseti Briselu: Učestvuje na samitu lidera EU i Zapadnog Balkana
Kurir pre 20 minutajoš 6 povezanih