Povezane vesti
Vučević: Nećemo odustati od uvođenja obaveznog vojnog roka
In medija 11.01.2024
Ministarstvo odbrane i Generalštab neće odustati od inicijative za ponovno pokretanje služenja vojnog roka, rekao je za RTS ministar odbrane Miloš Vučević. – Mi smo dostavili zvaničnu inicijativu ka vojnom kabinetu predsednika države, predsednika… »
Vučević: Nećemo odustati od inicijative - pitanje je da li će vojni rok trajati 100 ili 120 dana
Sputnik 11.01.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević rekao je da to ministarstvo i Generalštab Vojske Srbije neće odustati od inicijative za reaktiviranje obaveznog služenja vojnog roka. Mi smo dostavili zvaničnu inicijativu ka vojnom kabinetu… »
Vesti dana »
Ovo je ubijeni muškarac (35) iz Zrenjanina: Ivan Vijoglavin nestao 3. januara, majka ga očajnički tražila sve dok telo nije isplivalo iz Tise pre 7 dana! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
BLOG UŽIVO: Desetine poginulih u Libanu, nafta 112 dolara po barelu, Tramp zapretio uništenjem Južnog Parsa ako Iran napadne katarski LNG
Insajder pre 15 minutajoš 166 povezanih
Obraća se Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to": Moj odgovor je bio...
Kurir pre 40 minutajoš 29 povezanih
Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Jugmedia pre 30 minutajoš 22 povezane
Jokićev "tripl-dabl" sa izgubljenim loptama - šokantan poraz Denvera VIDEO
B92 pre 3 satajoš 27 povezanih