Povezane vesti
Vučević: Nećemo odustati od uvođenja obaveznog vojnog roka
In medija 11.01.2024
Ministarstvo odbrane i Generalštab neće odustati od inicijative za ponovno pokretanje služenja vojnog roka, rekao je za RTS ministar odbrane Miloš Vučević. – Mi smo dostavili zvaničnu inicijativu ka vojnom kabinetu predsednika države… »
Vučević: Nećemo odustati od inicijative - pitanje je da li će vojni rok trajati 100 ili 120 dana
Sputnik 11.01.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević rekao je da to ministarstvo i Generalštab Vojske Srbije neće odustati od inicijative za reaktiviranje obaveznog služenja vojnog roka. Mi smo dostavili zvaničnu inicijativu ka vojnom… »
Vučević: Nećemo odustati od uvođenja obaveznog vojnog roka
Radio 021 11.01.2024
Ministarstvo odbrane i Generalštab neće odustati od inicijative za ponovno pokretanje služenja vojnog roka, rekao je za RTS ministar odbrane Miloš Vučević. "Mi smo dostavili zvaničnu inicijativu ka vojnom kabinetu predsednika države, predsednika… »
Vesti dana »
Nikola Jović postigao 17 poena u pobedi Majamija protiv Bruklina
Politika pre 38 minutajoš 19 povezanih
"Fokusiran sam samo na jedno": Evo šta je Zelenski rekao kada su ga pitali da li će obustavljanje pomoći SAD uticati na Ukrajinu
Blic pre 7 satijoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 15 minutajoš 7 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih
Šta kaže Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija i podrivaju vladavinu prava
Danas pre 26 minutajoš 5 povezanih