Повезане вести
Ериксон открио да има рак и да му је можда остало мање од годину дана живота
Политика 11.01.2024
СТОКХОЛОМ – Шведски фудбалски тренер Свен-Горан Ериксон саопштио је данас да болује од рака и да му је у најбољем случају остало још годину дана живота. Бивши селектор Енглеске је за шведски радио П1 рекао да је открио да има… »
Ериксон: Борићу се што је дуже могуће
Спортски журнал 11.01.2024
Бивши менаџер Енглеске и Манчестер Ситија објавио да има карцином у термалној фази. Бивши менаџер Енглеске Свен-Горан Ериксон (75 година), открио је да болује од карцинома у термалној фази и има највише годину дана живота… »
"Умирем, имам још годину дана!" Исповест Михиног и Декијевог учитеља - побеђује га тешка болест!
Мондо 11.01.2024
Некада један од најбољих фудбалских тренера на свету Свен-Горан Ериксон бори се против канцера и губи ту битку. Некада један од најбољих фудбалских тренера на свету Свен-Горан Ериксон бори се против канцера и губи ту битку… »
Тужне вести: Славни тренер објавио да је тешко болестан
Спорт клуб 11.01.2024
Шведски фудбалски тренер Свен-Јеран Ериксон изјавио је за локалне медије да је добио дијагнозу канцера и да му, како наводи, преостаје још једна година живота “у најбољем случају”. “Имам болест која је озбиљна. У најбојем… »
Легендарни фудбалски тренер шокирао јавност: "Умирем"!
Спортске.нет 11.01.2024
Легендарни шведски фудбалски тренер Свен-Горан Ериксон (75) открио је шведским медијима своје лоше здравствено стање: "Ситуација није добра, то сви разумеју. Претпоставља се да је рак. Морам се борити колико могу." Ериксон… »
Тужна исповест славног тренера: Имам болест која није добра, остало ми је око годину дана живота
Вечерње новости 11.01.2024
ЛЕГЕНДАРНИ фудбалски тренер Свен Горан Ериксон открио је у разговору за шведске медије да је тешко болестан. Фото: ЕПА-ЕФЕ/АЛИ ХАИДЕР Овај 75-годишњак је признао да болује од рака и да му је остало још око годину дана живота. -… »
Вести дана »
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 20 минутајош 1 повезана
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 3 сатајош 1 повезана
Ђурић у Бриселу: Због тешких глобалних околности осећа нешто више залета и замаха за проширење ЕУ
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Италија одлучила да испоручи Немачкој осумњиченог за диверзију гасовода Северни ток 1 и 2
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Чупао косу активистима, отимао телефон студентима: Ко је Дејан Обреновић, нови командант новосадске Жандармерије?
Данас пре 3 сатајош 1 повезана