Повезане вести

Силовао ме је пријатељ! Језиво признање звезде серије Ред и закон - "Чврсто ме је зграбио за руке и... Било је ужасно"

Силовао ме је пријатељ! Језиво признање звезде серије Ред и закон - "Чврсто ме је зграбио за руке и... Било је ужасно"

Мондо 11.01.2024
Звезда серије "Ред и закон" испричала је како ју је када је имала 30 година силовао пријатељ, као и да је она то дуго потискивала у себи. Звезда серије "Ред и закон" испричала је како ју је када је имала 30 година силовао… »
"Силовао ме је пријатељ" Болно откриће глумице из хит серије: "Нисам успела да побегнем", изнела потресне детаље

"Силовао ме је пријатељ" Болно откриће глумице из хит серије: "Нисам успела да побегнем", изнела потресне детаље

Курир 11.01.2024
Америчка глумица Маришка Харгитаи (59) и звезда ТВ серије "Ред и закон: Одељење за специјалне жртве" у есеју, који је за часопис "Пеопле" написала у првом лицу, открила је како ју је пријатељ силовао кад је имала 30 година… »
Звезда серије „Ред и закон“ открила да ју је силовао пријатељ

Звезда серије „Ред и закон“ открила да ју је силовао пријатељ

Нова 11.01.2024
Америчка глумица Маришка Харгитај, звезда ТВ серије "Ред и закон" открила је како ју је пријатељ силовао кад је имала 30 година. У великој исповести за магазин Пеопле, Маришка је открила детаље свог искуства. „Уопште није било… »

Вести дана »