Povezane vesti
Silovao me je prijatelj! Jezivo priznanje zvezde serije Red i zakon - "Čvrsto me je zgrabio za ruke i... Bilo je užasno"
Mondo 11.01.2024
Zvezda serije "Red i zakon" ispričala je kako ju je kada je imala 30 godina silovao prijatelj, kao i da je ona to dugo potiskivala u sebi. Zvezda serije "Red i zakon" ispričala je kako ju je kada je imala 30 godina silovao prijatelj, kao i da je ona to… »
"Silovao me je prijatelj" Bolno otkriće glumice iz hit serije: "Nisam uspela da pobegnem", iznela potresne detalje
Kurir 11.01.2024
Američka glumica Mariška Hargitai (59) i zvezda TV serije "Red i zakon: Odeljenje za specijalne žrtve" u eseju, koji je za časopis "People" napisala u prvom licu, otkrila je kako ju je prijatelj silovao kad je imala 30 godina. "Uopšte nije bilo… »
Zvezda serije „Red i zakon“ otkrila da ju je silovao prijatelj
Nova 11.01.2024
Američka glumica Mariška Hargitaj, zvezda TV serije "Red i zakon" otkrila je kako ju je prijatelj silovao kad je imala 30 godina. U velikoj ispovesti za magazin People, Mariška je otkrila detalje svog iskustva. „Uopšte nije bilo seksualno. Bila je to… »
Vesti dana »

(Mapa) žestoki napadi Rusije na Ukrajinu Zbog napetosti na granici Poljska podigla borbene avione
Dnevnik pre 14 minutajoš 11 povezanih

Penal, crveni kartoni, bakljade, prekidi, opšti haos... Pogledajte šta se sinoć sve dešavalo u Humskoj! Utakmica se jedva završila! Video
Kurir pre 9 minutajoš 9 povezanih

Na današnji dan: Petooktobarska revolucija u Srbiji, umro Stiv Džobs, emitovani prvi Pajtonovci
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane