Povezane vesti
„Imala sam 120 kilograma, htela sam da umrem“: Pevačica bila očajna zbog svog izgleda, pa sve promenila iz korena FOTO
Nova 11.01.2024
Hrvatska pevačica Martina Vrbos prestavila se domaćoj publici tokom učešća u rijalitiju "Survivor" 2012. godine. Ona je tada imala problem sa viškom kilograma, ali je uspela da promeni život iz korena i potpuno se transformiše. Kako se pohvalila… »
Imala sam 120 kilograma, hoću da umrem": Pevačica bila očajna zbog svog izgleda, a onda sve promenila: "Za sedam meseci…
Blic 11.01.2024
Hrvatska pevačica Martina Vrbos prestavila se domaćoj publici tokom učešća u rijalitiju "Survivor" 2012. godine. Ona je tada imala problem sa viškom kilograma, ali je uspela da promeni život iz korena i potpuno se transformiše. Kako se pohvalila… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres na Tibetu – najmanje 126 ljudi poginulo, na stotine povređeno
RTS pre 3 satajoš 52 povezane
"Molitveno vapijemo Bogu da nevino stradale u padu nadstrešnice privije u naručje svoje": Patrijarh Porfirije predvodio božićnu liturgiju u Hramu Svetog Save (video)
Blic pre 20 minutajoš 49 povezanih
Poznat uzrok smrti Milorada Milinkovića: Došao da se pričesti, samo se srušio u porti crkve
Kurir pre 2 satajoš 93 povezane
Surovog ubicu pre zločina brat oterao iz lokala, vlasnica druge kafane ga nije pustila Novi detalji krvave drame koja je potresla Jagodinu
Kurir pre 14 minutajoš 45 povezanih