Povezane vesti
Brena čuvenog pevača izbacila iz helikoptera u divljinu, satima čamio s vukovima: „Pakleno mi se osvetila“
Nova 11.01.2024
Popović se prisetio svog učešća na Evroviziji, ali i jednog nemilog trenutka. Daniel Popović je pesmom „Džuli“ davne 1983. osvojio četvrto mesto na Evroviziji, a zbog njega na popularno takmičenje nisu otišli favoriti bivše države – Mišo Kovač i Lepa… »
Lepa Brena ga ostavila u divljini sa medvedima i vukovima Pevač prošao kroz pakao zbog osvete: "Helikopterom su me odvezli"
Blic 11.01.2024
Daniel Popović koji je veliku Jugoslaviju predstavljao na Pesmi za Evroviziju 1983. u Minhenu sa pesmom "Đuli", gde je osvojio četvrto mesto. S tom je pesmom na Jugoviziji pobedio tad favoriziran "Slatki greh", a onda je usledila njihova osveta. Naime… »
"Brena mi se pakleno osvetila" Pevača izbacila iz helikoptera u divljinu, satima čamio s medvedima i vukovima! Ostala mu…
Kurir 11.01.2024
Daniel Popović je pesmom 'Džuli' davne 1983. osvojio četvrto mesto na Evroviziji. U Minhenu zbog tada gotovo anonimnog pevača iz Crne Gore nisu otišli favoriti bivše države Mišo Kovač i Lepa Brena, koja je Popoviću radi pobede 'servirala osvetu'. Popović… »
Vesti dana »

Kokanović ispred PKS: Ovo nije samo pitanje Jadra, već cele Srbije – oni ne kradu, počeli su da otimaju VIDEO
Nova pre 21 minutajoš 14 povezanih

Nove američke carine stupile na snagu, pogađaju desetine zemalja
Forbes pre 46 minutajoš 49 povezanih

Vozači, pažnja! Izmene u saobraćaju na Milošu Velikom i Moravskom koridoru zbog radova
Alo pre 26 minutajoš 11 povezanih