Повезане вести
Брена чувеног певача избацила из хеликоптера у дивљину, сатима чамио с вуковима: „Паклено ми се осветила“
Нова 11.01.2024
Поповић се присетио свог учешћа на Евровизији, али и једног немилог тренутка. Даниел Поповић је песмом „Џули“ давне 1983. освојио четврто место на Евровизији, а због њега на популарно такмичење нису отишли фаворити бивше… »
Лепа Брена га оставила у дивљини са медведима и вуковима Певач прошао кроз пакао због освете: "Хеликоптером су ме одвезли"
Блиц 11.01.2024
Даниел Поповић који је велику Југославију представљао на Песми за Евровизију 1983. у Минхену са песмом "Ђули", где је освојио четврто место. С том је песмом на Југовизији победио тад фаворизиран "Слатки грех", а онда је уследила… »
"Брена ми се паклено осветила" Певача избацила из хеликоптера у дивљину, сатима чамио с медведима и вуковима! Остала му…
Курир 11.01.2024
Даниел Поповић је песмом 'Џули' давне 1983. освојио четврто место на Евровизији. У Минхену због тада готово анонимног певача из Црне Горе нису отишли фаворити бивше државе Мишо Ковач и Лепа Брена, која је Поповићу ради победе… »
Вести дана »

Студент Богдан Јовичић од поподнева у у затвоској болници у Београду
Нови магазин пре 1 сатјош 65 повезаних

Ухапшени због седам тешких крађа Четворка однела телевизоре и алате вредне пет милиона динара
Дневник пре 52 минутајош 47 повезаних

"Припремите се за хладне ноћи": Марко Чубрило упозорава на промену времена
Мондо пре 4 сатијош 34 повезане

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
BBC News пре 1 сатјош 18 повезаних