Povezane vesti
"Grudi sam radila nekoliko puta, zadnjicu jednom, a nos nijednom" Tamara Đurić otkrila zašto je izvadila silikone iz grudi…
Blic 11.01.2024
Tamara Đurić otkrila je zbog čega je odlučila da smanji poprsje, ali i priznala koliko je estetskim intervencija imala. - Osetila sam potrebu da ih nemam... Nisam mogla da nosim haljine svetskih dizajnera, pošto se kroje proporcionalno. Nikada me… »
Evo zašto je ponovo išla pod nož! Tamara Đurić otkrila istinu o operaciji grudi i nosa, pa šokirala: Nisam mogla da nosim…
Kurir 11.01.2024
Tamara Đurić se oglasila i u velikom intervjui otkrila zbog čega se odlučila da još jednom ode pod nož i ovog puta smanji bujno poprsje, po kojem je bila poznata. Zašto si smanjila grudi? - Osetila sam potrebu da ih nemam... Nisam mogla da nosim… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane