Povezane vesti
"Grudi sam radila nekoliko puta, zadnjicu jednom, a nos nijednom" Tamara Đurić otkrila zašto je izvadila silikone iz grudi…
Blic 11.01.2024
Tamara Đurić otkrila je zbog čega je odlučila da smanji poprsje, ali i priznala koliko je estetskim intervencija imala. - Osetila sam potrebu da ih nemam... Nisam mogla da nosim haljine svetskih dizajnera, pošto se kroje proporcionalno. Nikada me zluradi… »
Evo zašto je ponovo išla pod nož! Tamara Đurić otkrila istinu o operaciji grudi i nosa, pa šokirala: Nisam mogla da nosim…
Kurir 11.01.2024
Tamara Đurić se oglasila i u velikom intervjui otkrila zbog čega se odlučila da još jednom ode pod nož i ovog puta smanji bujno poprsje, po kojem je bila poznata. Zašto si smanjila grudi? - Osetila sam potrebu da ih nemam... Nisam mogla da nosim haljine… »
Vesti dana »

FOTO, VIDEO: Ispred Skupštine Novog Sada pred sednicu građani, kordon policije - trenutno je mirno
Radio 021 pre 5 minutajoš 5 povezanih

Uživo sirene odzvanjaju iranom i izraelom Netanjahu preti likvidacijom Hamneija, Tramp se hitno povukao sa samita g7: Broje se mrtvi u napadu na državnu televiziju
Blic pre 30 minutajoš 9 povezanih

Pucao na policiju I prostorije SNS: Oglasio se MUP povodom incidenta u Vrnjačkoj Banji: Uhapšen muškarac (36)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih

Uživo Rusi preorali Kijev! Veliki broj mrtvih u prestonici Ukrajine, Šojgu stigao kod najvećeg saveznika
Alo pre 9 minutajoš 6 povezanih