Povezane vesti

„Obojica smo iz siromašne porodice“: Husa o filmu „Nedelja“ i svim sličnostima sa odrastanjem Džeja

„Obojica smo iz siromašne porodice“: Husa o filmu „Nedelja“ i svim sličnostima sa odrastanjem Džeja

Nova 11.01.2024
Husein Alijević Husa tumači lik Džeja Ramadanovskog u filmu o životu preminulog pevača narodne muzike. Husa se na promociji „Nedelje“ pojavio u društvu supruge, pevačice Andree Došen. Denser iz grupe Beat Street sada je imao veliki zadatak, da… »
"Kad vam je teško pogledajte džejevu priču!" Husa o filmu "Nedelja": Dotakao se mladosti i druženja sa legendom Dorćola

"Kad vam je teško pogledajte džejevu priču!" Husa o filmu "Nedelja": Dotakao se mladosti i druženja sa legendom Dorćola

Mondo 11.01.2024
Glumac koji je tumačio lik Džeja u biografskom filmu "Nedelja" za MONDO je otkrio detalje iz života i druženja sa Džejem. Evo koju pesmu mu je napisao! Glumac koji je tumačio lik Džeja u biografskom filmu "Nedelja" za MONDO je otkrio detalje iz… »
(FOTO) Husa na promociji filma „Nedelja“ sa 25 godina mlađom suprugom: Kad su se upoznali nije imala pojma ko je on

(FOTO) Husa na promociji filma „Nedelja“ sa 25 godina mlađom suprugom: Kad su se upoznali nije imala pojma ko je on

Nova 11.01.2024
Husein Alijević Husa tumači lik Džeja Ramadanovskog u filmu o životu preminulog pevača narodne muzike. Gledaoci su sve više radoznali kada je u pitanju performans densera iz grupe Beat Street u filmu „Nedelja“, a mnoge interesuje i Husin… »
(Video) "Smršao sam 20 kilograma zbog uloge": Svi detalji filma o Džeju, glumica poručuje: "Bila sam uplašena zbog uloge…

(Video) "Smršao sam 20 kilograma zbog uloge": Svi detalji filma o Džeju, glumica poručuje: "Bila sam uplašena zbog uloge…

Blic 11.01.2024
Inspirisan istinitim događajima film “Nedelja” koji će od 18. januara biti prikazivan u domaćim bioskopima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo… »
Detalji filma o pokojnom džeju - "Keva me se odrekla, ćale izdao! U domu sam čekao nedelju, ali niko nije došao po mene"

Detalji filma o pokojnom džeju - "Keva me se odrekla, ćale izdao! U domu sam čekao nedelju, ali niko nije došao po mene"

Mondo 11.01.2024
Sve je spremno za veliku premijeru filma "Nedelja" rađenog po životu legendarnog Džeja Ramadanovskog, a ovo su detaji zbog kojih će mnogi zanemeti. Sve je spremno za veliku premijeru filma "Nedelja" rađenog po životu legendarnog Džeja… »
Husa došao na promociju filma sa 25 godina mlađom suprugom! Posle razvoda od Bebe, Andrea je osvojila srce pevaču... (foto)

Husa došao na promociju filma sa 25 godina mlađom suprugom! Posle razvoda od Bebe, Andrea je osvojila srce pevaču... (foto)

Kurir 11.01.2024
Devedesetih godina grupa Beat Street harala je muzičkom scenom, a svi su iznenadili kada je obelodanjeno da će Husein Alijević Husa tumačiti lik Džeja Ramadanovskog u filmu o životu preminulog pevača narodne muzike. Gledaoci su sve više radoznali… »
"Džej me je zadužio, zbog uloge sam smršao 20 kila" - Husa na promociju filma "Nedelja" došao s 25 godina mlađom ženom!

"Džej me je zadužio, zbog uloge sam smršao 20 kila" - Husa na promociju filma "Nedelja" došao s 25 godina mlađom ženom!

Mondo 11.01.2024
Popularnom pevaču devedesetih Huseinu Alijeviću Husi pripala je ta čast da glumi lik legendarlog kolege Džeja Ramadanovskog. Popularnom pevaču devedesetih Huseinu Alijeviću Husi pripala je ta čast da glumi lik legendarlog kolege Džeja… »
Detalji filma o džeju koji šokiraju: Ćale me izdao, keva nije htela da čuje za mene, a kad je Tito umro, plakali smo od…

Detalji filma o džeju koji šokiraju: Ćale me izdao, keva nije htela da čuje za mene, a kad je Tito umro, plakali smo od…

Kurir 11.01.2024
Film "Nedelja" koji je snimljen po životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog pretpremijerno je pušten za predstavnike medija, a mi vam otkrivamo deo radnje. Naime, folker u filmu pripoveda kako se nosio sa teškim detinjstvom i odrastanjem. -… »
(Foto): Husa došao na promociju filma sa 25 godina mlađom suprugom! Andrea je nestvarno zgodna i fatalna je plavuša

(Foto): Husa došao na promociju filma sa 25 godina mlađom suprugom! Andrea je nestvarno zgodna i fatalna je plavuša

Blic 11.01.2024
Devedesetih godina grupa Beat Street harala je muzičkom scenom, a sada su se svi iznenadili kada je obelodanjeno da će Husein Alijević Husa tumačiti lik Džeja Ramadanovskog u filmu o životu preminulog pevača narodne muzike. Gledaoci su sve više… »

Vesti dana »