Повезане вести

„Обојица смо из сиромашне породице“: Хуса о филму „Недеља“ и свим сличностима са одрастањем Џеја

„Обојица смо из сиромашне породице“: Хуса о филму „Недеља“ и свим сличностима са одрастањем Џеја

Нова 11.01.2024
Хусеин Алијевић Хуса тумачи лик Џеја Рамадановског у филму о животу преминулог певача народне музике. Хуса се на промоцији „Недеље“ појавио у друштву супруге, певачице Андрее Дошен. Денсер из групе Беат Стреет сада је имао… »
"Кад вам је тешко погледајте џејеву причу!" Хуса о филму "Недеља": Дотакао се младости и дружења са легендом Дорћола

"Кад вам је тешко погледајте џејеву причу!" Хуса о филму "Недеља": Дотакао се младости и дружења са легендом Дорћола

Мондо 11.01.2024
Глумац који је тумачио лик Џеја у биографском филму "Недеља" за МОНДО је открио детаље из живота и дружења са Џејем. Ево коју песму му је написао! Глумац који је тумачио лик Џеја у биографском филму "Недеља" за МОНДО је… »
(ФОТО) Хуса на промоцији филма „Недеља“ са 25 година млађом супругом: Кад су се упознали није имала појма ко је он

(ФОТО) Хуса на промоцији филма „Недеља“ са 25 година млађом супругом: Кад су се упознали није имала појма ко је он

Нова 11.01.2024
Хусеин Алијевић Хуса тумачи лик Џеја Рамадановског у филму о животу преминулог певача народне музике. Гледаоци су све више радознали када је у питању перформанс денсера из групе Беат Стреет у филму „Недеља“, а многе интересује… »
(Видео) "Смршао сам 20 килограма због улоге": Сви детаљи филма о Џеју, глумица поручује: "Била сам уплашена због улоге…

(Видео) "Смршао сам 20 килограма због улоге": Сви детаљи филма о Џеју, глумица поручује: "Била сам уплашена због улоге…

Блиц 11.01.2024
Инспирисан истинитим догађајима филм “Недеља” који ће од 18. јануара бити приказиван у домаћим биоскопима, доноси причу о Џеју из најраније младости, па све до великог успеха који је остварио. Иако није имао лако детињство… »
Детаљи филма о покојном џеју - "Кева ме се одрекла, ћале издао! У дому сам чекао недељу, али нико није дошао по мене"

Детаљи филма о покојном џеју - "Кева ме се одрекла, ћале издао! У дому сам чекао недељу, али нико није дошао по мене"

Мондо 11.01.2024
Све је спремно за велику премијеру филма "Недеља" рађеног по животу легендарног Џеја Рамадановског, а ово су детаји због којих ће многи занемети. Све је спремно за велику премијеру филма "Недеља" рађеног по животу легендарног… »
Детаљи филма о џеју који шокирају: Ћале ме издао, кева није хтела да чује за мене, а кад је Тито умро, плакали смо од среће…

Детаљи филма о џеју који шокирају: Ћале ме издао, кева није хтела да чује за мене, а кад је Тито умро, плакали смо од среће…

Курир 11.01.2024
Филм "Недеља" који је снимљен по животу легендарног певача Џеја Рамадановског претпремијерно је пуштен за представнике медија, а ми вам откривамо део радње. Наиме, фолкер у филму приповеда како се носио са тешким детињством… »
"Џеј ме је задужио, због улоге сам смршао 20 кила" - Хуса на промоцију филма "Недеља" дошао с 25 година млађом женом!

"Џеј ме је задужио, због улоге сам смршао 20 кила" - Хуса на промоцију филма "Недеља" дошао с 25 година млађом женом!

Мондо 11.01.2024
Популарном певачу деведесетих Хусеину Алијевићу Хуси припала је та част да глуми лик легендарлог колеге Џеја Рамадановског. Популарном певачу деведесетих Хусеину Алијевићу Хуси припала је та част да глуми лик легендарлог колеге… »
Хуса дошао на промоцију филма са 25 година млађом супругом! После развода од Бебе, Андреа је освојила срце певачу... (фото)

Хуса дошао на промоцију филма са 25 година млађом супругом! После развода од Бебе, Андреа је освојила срце певачу... (фото)

Курир 11.01.2024
Деведесетих година група Беат Стреет харала је музичком сценом, а сви су изненадили када је обелодањено да ће Хусеин Алијевић Хуса тумачити лик Џеја Рамадановског у филму о животу преминулог певача народне музике. Гледаоци су… »

Вести дана »