Povezane vesti
"To nije bilo ovako dok sam ja bio pravoslavac" Dejan prešao u islam - evo šta sad kaže o proslavi Badnjeg dana i Božića
Mondo 11.01.2024
Dejan Dragojević u Jutjub videu opisao kako je nekada izgledala proslava hrišćanskih praznika. Dejan Dragojević u Jutjub videu opisao kako je nekada izgledala proslava hrišćanskih praznika Nekadašnji učesnik rijalitija Parovi i pobednik Zadruge na… »
"To nije bilo ovako dok sam ja bio pravoslavac": Dejan Dragojević prešao u islam, a evo kako je proveo Badnji dan i Božić
Blic 11.01.2024
Dejan Dragojević promenio je veru, prešao je u islam, ali je Badnje veče i Božić proslavio sa svojom porodicom. Dejan je na svom Jutjub kanalu pokazao kako je izgledala priprema Božića u njegovom domu. On je sa devojkom Jovanom obavio kupovinu, kako bi… »
"To nije bilo ovako dok sam ja bio pravoslavac..." Dejan Dragojević promenio veru, a evo kako je proveo Badnji dan i Božić
Kurir 11.01.2024
Dejan Dragojević prešao je u islam, a sada je otkrio kako je proslavio Badnji dan i Božić. Naime, Dejan je napre dan ranije sa devojkom Jovanom obavio kupovinu, kako bi imali sve za naredna dva dana. Takođe Dragojević je iskoristio priliku da kupi baki… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran najavio jače odmazde nakon smrti Laridžanija, nastavljeni napadi na Izrael
Insajder pre 27 minutajoš 42 povezane
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Hasijev: Odnosi Azerbejdžana i Srbije dostigli najviši nivo strateškog partnerstva
Euronews pre 2 satajoš 27 povezanih