Повезане вести
"То није било овако док сам ја био православац" Дејан прешао у ислам - ево шта сад каже о прослави Бадњег дана и Божића
Мондо 11.01.2024
Дејан Драгојевић у Јутјуб видеу описао како је некада изгледала прослава хришћанских празника. Дејан Драгојевић у Јутјуб видеу описао како је некада изгледала прослава хришћанских празника Некадашњи учесник ријалитија Парови и… »
"То није било овако док сам ја био православац": Дејан Драгојевић прешао у ислам, а ево како је провео Бадњи дан и Божић
Блиц 11.01.2024
Дејан Драгојевић променио је веру, прешао је у ислам, али је Бадње вече и Божић прославио са својом породицом. Дејан је на свом Јутјуб каналу показао како је изгледала припрема Божића у његовом дому. Он је са девојком Јованом… »
"То није било овако док сам ја био православац..." Дејан Драгојевић променио веру, а ево како је провео Бадњи дан и Божић
Курир 11.01.2024
Дејан Драгојевић прешао је у ислам, а сада је открио како је прославио Бадњи дан и Божић. Наиме, Дејан је напре дан раније са девојком Јованом обавио куповину, како би имали све за наредна два дана. Такође Драгојевић је… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Дмитровић поново сачувао мрежу, Еспањол поново победио
Спорт клуб пре 17 минутајош 97 повезаних
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 5 сатијош 34 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 1 сатјош 51 повезана
"Таква је политика клуба": Тренер Партизана се огласио због Ланетовог сина
Мондо пре 12 минутајош 37 повезаних