Повезане вести
"То није било овако док сам ја био православац" Дејан прешао у ислам - ево шта сад каже о прослави Бадњег дана и Божића
Мондо 11.01.2024
Дејан Драгојевић у Јутјуб видеу описао како је некада изгледала прослава хришћанских празника. Дејан Драгојевић у Јутјуб видеу описао како је некада изгледала прослава хришћанских празника Некадашњи учесник ријалитија Парови и… »
"То није било овако док сам ја био православац": Дејан Драгојевић прешао у ислам, а ево како је провео Бадњи дан и Божић
Блиц 11.01.2024
Дејан Драгојевић променио је веру, прешао је у ислам, али је Бадње вече и Божић прославио са својом породицом. Дејан је на свом Јутјуб каналу показао како је изгледала припрема Божића у његовом дому. Он је са девојком Јованом… »
"То није било овако док сам ја био православац..." Дејан Драгојевић променио веру, а ево како је провео Бадњи дан и Божић
Курир 11.01.2024
Дејан Драгојевић прешао је у ислам, а сада је открио како је прославио Бадњи дан и Божић. Наиме, Дејан је напре дан раније са девојком Јованом обавио куповину, како би имали све за наредна два дана. Такође Драгојевић је… »
Вести дана »
Пет сати након разговора с Путином, Зеленском је зазвонио телефон: Володимире...
Б92 пре 23 минутајош 26 повезаних
Невероватан призор, дуги редови за легализацију: Првог дана захтев поднело 19.000 грађана ФОТО
Б92 пре 23 минутајош 22 повезане
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 1 сатјош 17 повезаних
Стабилно време уз честу маглу широм Србије: детаљна прогноза за 9. децембар
Глас југа пре 38 минутајош 15 повезаних
Данас је свети Алимпије, светац који је победио кугу и ујединио народну веру. Строго је забрањено јести ову врсту меса.
Дневник пре 3 сатајош 12 повезаних