Povezane vesti
Predsednik Poljske pokreće novi proces pomilovanja za Kaminskog i Vasika
Insajder 11.01.2024
Predsednik Poljske Andžej Duda najavio je da će pokrenuti novi proces pomilovanja bivšeg poljskog ministra unutrašnjih poslova Marijuša Kaminskog i njegovog bivšeg zamenika Mačeja Vasika, koji su osuđeni za zloupotrebu položaja. 'Odlučio sam da pokrenem… »
Predsednik Poljske pokreće novi proces pomilovanja za Kaminskog i Vasika
Euronews 11.01.2024
Predsednik Poljske Andžej Duda najavio je da će pokrenuti novi proces pomilovanja bivšeg poljskog ministra unutrašnjih poslova Marijuša Kaminskog i njegovog bivšeg zamenika Mačeja Vasika, koji su osuđeni za zloupotrebu položaja. "Odlučio sam da pokrenem… »
Predsednik Poljske pokreće novi proces pomilovanja za Kaminskog i Vasika: Uhapšeni su u njegovoj palati
Telegraf 11.01.2024
Predsednik Poljske pokreće novi proces pomilovanja za Kaminskog i Vasika. Predsednik Poljske Andžej Duda najavio je da će pokrenuti novi proces pomilovanja bivšeg poljskog ministra unutrašnjih poslova Marijuša Kaminskog i njegovog bivšeg zamenika Mačeja… »
Vesti dana »
Vladimir Prebilič sa Jelenom Kleut u Novom Sadu: Teško mi je da kažem da li će se ime dekana Filozofskog fakulteta naći u izveštaju EP
Danas pre 52 minutajoš 27 povezanih
Đoković: Pogrešno je da razmišljam o čuvanju snage dok traje meč
Sport klub pre 27 minutajoš 75 povezanih
Vlada Srbije usvojila odluku o većim sredstvima za kupovinu prve nekretnine za majke
Euronews pre 22 minutajoš 27 povezanih
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 39 povezanih
Akcija „Zajedno uz studente“ u centru Beograda: Veliki transparent „Blokada“ i potpisi za izbore
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane