Povezane vesti
„Najteže mi je padalo prvih mesec dana“: Devojka sa krilima progovorila o roditeljstvu, strahovima i ciljevima
Nova 11.01.2024
Dejana Bačko, poznatija kao Devojka sa krilima, rođena je bez ruku, ali je to nije sprečilo da živi normalnim životom i mnogim ljudima da primer kako se sve može kada postoji jaka želja. Dejana je prošle godine postala i majka i sa svojim partnerom… »
"Pitala sam zašto se to meni desilo?" Dejana je rođena bez ruku: Ovo je njena velika ispovest, otkriva i kako odgaja ćerku Laru…
Blic 11.01.2024
Dejana Bačko, na društvenim mrežama poznata kao "Devojka sa krilima" ove godine ostvarila se u ulozi majke, a otkriva svoje planove za 2024. godinu. Dejana Bačko se ove godine ostvarila i u ulozi majke i sa svojim partnerom Markom Nežićem, dobila ćerku… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Radio 021 pre 2 satajoš 74 povezane

Masovno trovanje na slavi u Pavlovcu Dvoje dece zadržano u bolnici
Dnevnik pre 2 satajoš 28 povezanih

"To su slike koje nikada ne blede": Potresna sećanja Srba prognanih u Oluji (Foto)
Mondo pre 4 satijoš 38 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 48 povezanih

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije zauzela peto mesto na EP u Beogradu
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih