Повезане вести
Трамп се ипак обратио суду, оптужио судију за пристрасност
Инсајдер 11.01.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп оптужио је, у изненадном обраћању на суђењу за превару у Њујорку, судију Артура Енгорона за пристрасност и изнео низ жестоких критика на његов рачун. Трамп, коме је било забрањено да… »
Трамп се ипак обратио суду, оптужио судију за пристрасност: Имамо ситуацију где сам ја невин
Еуроневс 11.01.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп оптужио је данас, у изненадном обраћању на суђењу за превару у Њујорку, судију Артура Енгорона за пристрасност и изнео низ жестоких критика на његов рачун. Трамп, коме је било забрањено… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 44 минутајош 18 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 2 сатајош 14 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 1 сатјош 14 повезаних
Фајненшел тајмс тврди: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова пре 14 минутајош 11 повезаних