Povezane vesti
Tramp se ipak obratio sudu, optužio sudiju za pristrasnost
Insajder 11.01.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp optužio je, u iznenadnom obraćanju na suđenju za prevaru u Njujorku, sudiju Artura Engorona za pristrasnost i izneo niz žestokih kritika na njegov račun. Tramp, kome je bilo zabranjeno da sam iznosi završne… »
Tramp se ipak obratio sudu, optužio sudiju za pristrasnost: Imamo situaciju gde sam ja nevin
Euronews 11.01.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp optužio je danas, u iznenadnom obraćanju na suđenju za prevaru u Njujorku, sudiju Artura Engorona za pristrasnost i izneo niz žestokih kritika na njegov račun. Tramp, kome je bilo zabranjeno da sam iznosi završne… »
Vesti dana »
Sutra tematska sednica Vlade Srbije, prisustvuje i Vučić: Ovo su ključna pitanja koja će razmatrati
Blic pre 1 satjoš 44 povezane
Prebilič sa Jelenom Kleut: Nismo bili svesni razmera pritisaka na akademsku zajednicu u Srbiji
Insajder pre 3 satajoš 31 povezana
Zelenski: Konstruktivni razgovori sa SAD i Rusijom, ubrzo mogući i novi sastanci
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih
Ovo je Novakov sledeći rival: Skor izjednačen, Čeh prepreka ka četvrtfinalu Australijan opena
Dnevnik pre 2 satajoš 93 povezane
Italija osudila puštanje na slobodu vlasnika izgorelog bara u Kran Montani i povukla svog ambasadora
Beta pre 3 satajoš 34 povezane