Povezane vesti
Trump se ipak obratio sudu, optužio sudiju za pristrasnost
Al Jazeera 12.01.2024
Trumpu se sudi po optužnici njujorške tužiteljice da je preuveličavao svoje bogatstvo u finansijskim dokumentima koja je davao bankama, osiguravajućim kompanijama i drugima. Bivši američki predsjednik Donald Trump optužio je, u iznenadnom obraćanju na… »
Tramp se ipak obratio sudu, optužio sudiju za pristrasnost
Euronews 12.01.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp optužio je, u iznenadnom obraćanju na suđenju za prevaru u Njujorku, sudiju Artura Engorona za pristrasnost i izneo niz žestokih kritika na njegov račun. Tramp, kome je bilo zabranjeno da sam iznosi završne… »
"Progone me kandidati za položaj": Tramp na suđenju za prevaru opet negirao krivicu i optužio sudiju za pristrasnost: Znam da…
Blic 11.01.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp optužio je danas, u iznenadnom obraćanju na suđenju za prevaru u Njujorku, sudiju Artura Engorona za pristrasnost i izneo niz žestokih kritika na njegov račun. Tramp, kome je bilo zabranjeno da sam iznosi završne… »
Vesti dana »

"Postojala opasnost od hemijskog incidenta!" Oglasila se uprava Državnog univerziteta u Novom Pazaru nakon što su studenti u toku noći izbačeni iz zgrade
Blic pre 4 minutajoš 50 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 30 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 3 povezane