Повезане вести

„Он очито не схвата у каквој сам ситуацији“: Хуса одговорио Бакију Б3 на оптужбе везане за филм „Недеља“

„Он очито не схвата у каквој сам ситуацији“: Хуса одговорио Бакију Б3 на оптужбе везане за филм „Недеља“

Нова 12.01.2024
Хусеин Алијевић Хуса, некадашњи члан групе Беат Стреет, глуми Џеја Рамадановског у филму "Недеља". Како су медији пренели, ова улога прво је понуђена Бакиу Б3, али ју је он одбио и проследио Хусин број како би позвали њега… »
"Тражио ми је карту за премијеру" Хуса одговорио Бакију Б3 на оптужбе због филма Недеља: Можда бих се и ја наљутио...

"Тражио ми је карту за премијеру" Хуса одговорио Бакију Б3 на оптужбе због филма Недеља: Можда бих се и ја наљутио...

Курир 12.01.2024
Хусеин Алијевић, познатији као Хуса Бит Стрит одговорио је Бакију Б3 који се разбеснео што му се колега не јавља након што му је на неки начин помогао да добије улогу у филму "Недеља". Члан фамилије Ђогани прво је одбио да игра… »
Наместио сам му улогу Џеја, није ми се захвалио! Баки Б3 распалио по Хуси, разочаран до коске - "Не одговара на поруке"

Наместио сам му улогу Џеја, није ми се захвалио! Баки Б3 распалио по Хуси, разочаран до коске - "Не одговара на поруке"

Мондо 12.01.2024
Певач Баки Б3 проговорио је о односу са колегом Хусом, који је добио главну улогу у филму "Недеља". Певач Баки Б3 проговорио је о односу са колегом Хусом, који је добио главну улогу у филму "Недеља". Хусеин Алијевић, познатији… »
"Спојио сам хусу да добије улогу Џеја, а он ми није ни захвалио!" Баки Б3: Не одговара на поруку, тешко је имати правог друга…

"Спојио сам хусу да добије улогу Џеја, а он ми није ни захвалио!" Баки Б3: Не одговара на поруку, тешко је имати правог друга…

Курир 12.01.2024
Хусеин Алијевић познатији као Хуса Бит Стрит тумачи главу улогу у филму "Недеља" који је снимљен по мотивима живота легендарног Џеја Рамадановског. У гостовању код водитеља Ивана Гајића у емисији Пулс Србије, Баки Б3 открио… »

Вести дана »