Povezane vesti
Slađana Novaković međunarodnim projektima zemljama Balkana otvorila vrata evropskog tržišta
Radio sto plus 12.01.2024
Udruženje “Ja volim Francusku” u poslednjih šest godina radi na jačanju privredne, turističke, ekonomske i interkulturalne saradnje između Srbije, zemalja Balkana i Francuske. Predstavništvo najbogatije francuske regije ALzas, sa administrativnim centrom… »
Važan sporazum otvara vrata hotelijerima zapadnog Balkana
Glas Zapadne Srbije 12.01.2024
Međunarodnim projektima čiji je tvorac, Slađana Novaković predsednica međunarodnog udruženja „Ja volim Francusku” i „Predstavništva međunarodne unije regije Alzas u Srbiji” zemljama Balkana otvaraju se vrata Evropskog tržišta. „Ja volim Francusku” u… »
Važan sporazum otvara vrata hotelijerima Zapadnog Balkana
PP media 12.01.2024
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš/Zlatibor – Međunarodnim projektima čiji je tvorac, Slađana Novaković predsednica međunarodnog udruženja „Ja volim Francusku“ i „Predstavnistva međunarodne unije regije Alzas u Srbiji“ zemljama Balkana otvaraju se vrata… »
Vesti dana »

Promenljivo i nestabilno – posle podne i uveče kiša, pljuskovi i grmljavina
Glas Zaječara pre 39 minutajoš 23 povezane

Zlato stabilno nakon dogovora SAD i EU o carinama, ali tržišta ostaju oprezna
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 17 povezanih

Seul odgovorio sestri Kim Džong Una: "Uspostavljanje mira bez konflikta je čvrst princip naše administracije"
Večernje novosti pre 34 minutajoš 9 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: Najmanje 63 Palestinca poginula u izraelskim napadima na Pojas Gaze
RTV pre 49 minutajoš 7 povezanih