Povezane vesti
Slađana Novaković međunarodnim projektima zemljama Balkana otvorila vrata evropskog tržišta
Radio sto plus 12.01.2024
Udruženje “Ja volim Francusku” u poslednjih šest godina radi na jačanju privredne, turističke, ekonomske i interkulturalne saradnje između Srbije, zemalja Balkana i Francuske. Predstavništvo najbogatije francuske regije ALzas, sa… »
Važan sporazum otvara vrata hotelijerima Zapadnog Balkana
PP media 12.01.2024
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš/Zlatibor – Međunarodnim projektima čiji je tvorac, Slađana Novaković predsednica međunarodnog udruženja „Ja volim Francusku“ i „Predstavnistva međunarodne unije regije Alzas u Srbiji“ zemljama Balkana… »
Važan sporazum otvara vrata hotelijerima zapadnog Balkana
Glas Zapadne Srbije 12.01.2024
Međunarodnim projektima čiji je tvorac, Slađana Novaković predsednica međunarodnog udruženja „Ja volim Francusku” i „Predstavništva međunarodne unije regije Alzas u Srbiji” zemljama Balkana otvaraju se vrata Evropskog tržišta. „Ja… »
Vesti dana »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 8 satijoš 1 povezana