Povezane vesti
Slađana Novaković međunarodnim projektima zemljama Balkana otvorila vrata evropskog tržišta
Radio sto plus 12.01.2024
Udruženje “Ja volim Francusku” u poslednjih šest godina radi na jačanju privredne, turističke, ekonomske i interkulturalne saradnje između Srbije, zemalja Balkana i Francuske. Predstavništvo najbogatije francuske regije ALzas, sa… »
Važan sporazum otvara vrata hotelijerima zapadnog Balkana
Glas Zapadne Srbije 12.01.2024
Međunarodnim projektima čiji je tvorac, Slađana Novaković predsednica međunarodnog udruženja „Ja volim Francusku” i „Predstavništva međunarodne unije regije Alzas u Srbiji” zemljama Balkana otvaraju se vrata Evropskog tržišta. „Ja… »
Važan sporazum otvara vrata hotelijerima Zapadnog Balkana
PP media 12.01.2024
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš/Zlatibor – Međunarodnim projektima čiji je tvorac, Slađana Novaković predsednica međunarodnog udruženja „Ja volim Francusku“ i „Predstavnistva međunarodne unije regije Alzas u Srbiji“ zemljama Balkana… »
Vesti dana »

(BLOG) Završena blokada suda u Novom Sadu: Troje aktivista u kućnom pritvoru
N1 Info pre 1 satjoš 61 povezana

Ministar Stanković: Država će odrediti najvišu cenu udžbenika od nacionalnog interesa
Novi magazin pre 3 satajoš 14 povezanih

Pravi ugao: Da li svaki dan odlaganja nastave na fakultetima vodi u veću neizvesnost
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih

"Mercove raketne igre mogu da zapale Evropu" Stručnjak upozorava - Opasan prelazak ovih crvenih linija
Večernje novosti pre 4 minutajoš 66 povezanih

"Bila je divno i nasmejano dete" Potresne scene ispred zgrade gde je živela tinejdžerka, komšije i drugarice u šoku
Večernje novosti pre 9 minutajoš 71 povezana