Повезане вести

„За прво појављивање на Гранду имао сам преко 100 кила, за друго 80, а такмичење сам завршио мршав“: Перућица открио како…

„За прво појављивање на Гранду имао сам преко 100 кила, за друго 80, а такмичење сам завршио мршав“: Перућица открио како…

Нова 12.01.2024
У новој епизоди емисије "Исповест", своју животну причу је испричао певач Љуба Перућица. Љубомир Перућица, познатији као Љуба, пореклом је из Пожаревца, тамо је провео своје детињство и завршио основну и нижу музичку школу… »
"Она је знала да ће то да се деси!" Перућица открио шта се дешавало док је био у вези са Пријом: Ми смо о томе причали...

"Она је знала да ће то да се деси!" Перућица открио шта се дешавало док је био у вези са Пријом: Ми смо о томе причали...

Курир 12.01.2024
Певач Љуба Перућица и његова супруга Катарина Колозеус су у складном браку, а недавно су постали родитељи дечака. Међутим, пре Катарине, а након такмичења „Звезде Гранда“, Љуба је био у емотивној вези са Александром… »
"Имао сам осећај да ће нешто да се деси!" Бивши је упознао са мужем - Љуба сада проговорио о вези са Пријовићком!

"Имао сам осећај да ће нешто да се деси!" Бивши је упознао са мужем - Љуба сада проговорио о вези са Пријовићком!

Мондо 12.01.2024
Љуба Перућица још једном о вези са колегиницом Александром Пријовић. Љуба Перућица још једном о вези са колегиницом Александром Пријовић. Иако је у складном и срећном браку са Филипом Живојиновићем са којим је добила сина… »
„Док сам био с Пријовићком, све време сам имао јак осећај да ће нешто да се догоди“: Перућица о вези која и даље интригира…

„Док сам био с Пријовићком, све време сам имао јак осећај да ће нешто да се догоди“: Перућица о вези која и даље интригира…

Нова 12.01.2024
У новој епизоди емисије "Исповест", своју животну причу је испричао певач Љуба Перућица. Популарни певач данас ужива у складном браку са дугогодишњом партнерком Катарином Колозеус. Пре Катарине, након такмичења „Звезде… »

Вести дана »