Повезане вести
Живимо на вишој нози! Имамо базенџију, баштована, помоћницу... Поповић има велике трошкове: Шта ми је од живота остало?…
Мондо 12.01.2024
Саша Поповић открио је да има велике расходе у кући, јер постоји екипа људи која ради на његовом имању. Саша Поповић открио је да има велике расходе у кући, јер постоји екипа људи која ради на његовом имању. Креативни… »
„Живимо на вишој нози, имамо базенџију, баштована, кућну помоћницу, па кућу у Опатији, све су то расходи“: Саша Поповић…
Нова 12.01.2024
Није му лако. Саша Поповић отворио је душу и открио да се суочава са великим расходима. „Имамо велике расходе. Имамо велику кућу. Живимо на вишој нози. Имамо базенџију, баштована, кућну помоћницу, све су то расходи. Такође и… »
Велики трошкови Саше поповића: Мора да плати базенџију, баштована и кућну помоћницу: "Имам велике расходе"
Блиц 12.01.2024
Саша Поповић открио је да има велике расходе у кући, јер постоји екипа људи која ради на његовом имању. Наиме, Саша Поповић на самом почетку открива да сада живи и те како мирним животом. - Лежем рано. Сузана и ја нисмо изашли… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 2 минутајош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних