Повезане вести

Живимо на вишој нози! Имамо базенџију, баштована, помоћницу... Поповић има велике трошкове: Шта ми је од живота остало?…

Живимо на вишој нози! Имамо базенџију, баштована, помоћницу... Поповић има велике трошкове: Шта ми је од живота остало?…

Мондо 12.01.2024
Саша Поповић открио је да има велике расходе у кући, јер постоји екипа људи која ради на његовом имању. Саша Поповић открио је да има велике расходе у кући, јер постоји екипа људи која ради на његовом имању. Креативни… »
„Живимо на вишој нози, имамо базенџију, баштована, кућну помоћницу, па кућу у Опатији, све су то расходи“: Саша Поповић…

„Живимо на вишој нози, имамо базенџију, баштована, кућну помоћницу, па кућу у Опатији, све су то расходи“: Саша Поповић…

Нова 12.01.2024
Није му лако. Саша Поповић отворио је душу и открио да се суочава са великим расходима. „Имамо велике расходе. Имамо велику кућу. Живимо на вишој нози. Имамо базенџију, баштована, кућну помоћницу, све су то расходи. Такође и… »
Велики трошкови Саше поповића: Мора да плати базенџију, баштована и кућну помоћницу: "Имам велике расходе"

Велики трошкови Саше поповића: Мора да плати базенџију, баштована и кућну помоћницу: "Имам велике расходе"

Блиц 12.01.2024
Саша Поповић открио је да има велике расходе у кући, јер постоји екипа људи која ради на његовом имању. Наиме, Саша Поповић на самом почетку открива да сада живи и те како мирним животом. - Лежем рано. Сузана и ја нисмо изашли… »

Вести дана »