Povezane vesti
Emeri trener meseca u Premijer ligi
Politika 12.01.2024
Trener Aston Vile Unai Emeri osvojio je nagradu za trenera meseca engleske Premijer lige za decembar 2023. godine, prenela je danas Premijer liga. Aston Vila je izgubila samo jedan od svojih sedam mečeva u decembru, a ekipa iz Birmingema je vezala… »
Emeri menadžer meseca u Premijer ligi
Sportske.net 12.01.2024
Menadžer Aston Vile Unai Emeri dobio je priznanje za najboljeg menadžera tokom decembra. Iza njega su ostali Andoni Iraola, Jirgen Klop i Dejvid Mojes. "Zahvalan sam i veoma ponosan na posao koji radimo. Važno je biti konstantan, ostati zahtevan i… »
Emeri pobedio konkurenciju: Trener Aston Vile najbolji u decembru
Večernje novosti 12.01.2024
ŠPANSKI stručnjak Unai Emeri najbolji je menadžer meseca decembra u Premijer ligi, objavili su organizatori lige. Tanjug/AP Nije trener Aston Vile krio oduševljenje zbog ovog priznanja. - Zahvalan sam i veoma ponosan na posao koji radimo. Važno je… »
Emeri trener meseca u Premijer ligi
Sportski žurnal 12.01.2024
Aston Vila je trenutno na drugom mestu na tabeli sa 42 boda, tri manje od prvoplasiranog Liverpula. Trener Aston Vile Unai Emeri osvojio je nagradu za trenera meseca engleske Premijer lige za decembar 2023. godine, prenela je danas Premijer liga. Aston… »
Unai Emeri najbolji menadžer PL za decembar 2023.
Sport klub 12.01.2024
Unai Emeri je najbolji menadžer Premijer lige za decembar 2023. godine. Consecutive home wins against Man City and Arsenal were standout results in another strong month for Unai Emery’s side 💪 pic.twitter.com/wbvWwzkHUU — Premier League… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Rhmz popalio alarme zbog dve opasne pojave: Tri dela Srbije su na udaru: "Mogući su problemi, potreban je oprez!"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 36 minutajoš 1 povezana