Povezane vesti
"Vrat moj, plućno krilo moje" Isplivala privatna prepiska biznismena i voditeljka, sve navodi na predigru: Evo šta Jovana…
Kurir 12.01.2024
Jovana Jeremić, Tv lice i voditelj, odnedavno je ozvaničila svoju ljubavnu romansu sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sad su otišli korak dalje, pa su isplivale njihove romantične ljubavne prepiske. Voditeljka se od njega ne odvaja, pa gotovo… »
(Foto) "vrat moj, plućno krilo moje": Privatna prepiska Jovane Jeremić i dečka Dragana: Evo šta joj sve šalje u porukama
Blic 12.01.2024
Voditeljka Jovana Jeremić našla je svoju sreću pored preduzetnika Dragana Stankovića koji ima lanac pekara u svom vlasništvu. Sada je voditeljka Jovana Jeremić pokazala kako izgleda njena privatna prepiska sa dečkom Draganom Stanković. Naime, Dragan je… »
Ekskluzivni paparaco! Jeremićka i pekar se dohvatili nasred restorana: Zaigrali vreli ples, pa se ljubili kao da su sami (foto)…
Kurir 12.01.2024
Jovana Jeremić već nekoliko meseci uživa u ljubavi s biznismenom Draganom Stankovićem. Voditeljka se od njega ne odvaja, pa gotovo svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje njihove zajedničke trenutke. Zaljubljeni par je tako preksinoć izašao u noćni… »
"Sin će se zvati vasilej po svetom vasiliju ostroškom": Jovana Jeremić otkrila planove sa biznismenom Draganom: "Živeću sa…
Blic 11.01.2024
Voditeljka Jovana Jeremić našla je svoju sreću pored preduzetnika Dragana Stankovića koji ima lanac pekara u svom vlasništvu. Kako je rekla ona planira sledeće godine da se preseli kod svog izabranika. - Pre nego što ću upoznati Dragana, ja sam se… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 59 povezanih

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 22 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 14 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 196 dinara, benzin 177 dinara do 1. avgusta
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 29 povezanih

Novi neuspešni pokušaj konstituisanja Skupštine Kosova pred istek roka Ustavnog suda, sednici prisustvovale i diplomate
Insajder pre 5 minutajoš 11 povezanih