Povezane vesti

"Vrat moj, plućno krilo moje" Isplivala privatna prepiska biznismena i voditeljka, sve navodi na predigru: Evo šta Jovana…

"Vrat moj, plućno krilo moje" Isplivala privatna prepiska biznismena i voditeljka, sve navodi na predigru: Evo šta Jovana…

Kurir 12.01.2024
Jovana Jeremić, Tv lice i voditelj, odnedavno je ozvaničila svoju ljubavnu romansu sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sad su otišli korak dalje, pa su isplivale njihove romantične ljubavne prepiske. Voditeljka se od njega ne odvaja, pa gotovo… »
(Foto) "vrat moj, plućno krilo moje": Privatna prepiska Jovane Jeremić i dečka Dragana: Evo šta joj sve šalje u porukama

(Foto) "vrat moj, plućno krilo moje": Privatna prepiska Jovane Jeremić i dečka Dragana: Evo šta joj sve šalje u porukama

Blic 12.01.2024
Voditeljka Jovana Jeremić našla je svoju sreću pored preduzetnika Dragana Stankovića koji ima lanac pekara u svom vlasništvu. Sada je voditeljka Jovana Jeremić pokazala kako izgleda njena privatna prepiska sa dečkom Draganom Stanković. Naime… »
Ekskluzivni paparaco! Jeremićka i pekar se dohvatili nasred restorana: Zaigrali vreli ples, pa se ljubili kao da su sami…

Ekskluzivni paparaco! Jeremićka i pekar se dohvatili nasred restorana: Zaigrali vreli ples, pa se ljubili kao da su sami…

Kurir 12.01.2024
Jovana Jeremić već nekoliko meseci uživa u ljubavi s biznismenom Draganom Stankovićem. Voditeljka se od njega ne odvaja, pa gotovo svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje njihove zajedničke trenutke. Zaljubljeni par je tako preksinoć izašao… »
"Sin će se zvati vasilej po svetom vasiliju ostroškom": Jovana Jeremić otkrila planove sa biznismenom Draganom: "Živeću sa…

"Sin će se zvati vasilej po svetom vasiliju ostroškom": Jovana Jeremić otkrila planove sa biznismenom Draganom: "Živeću sa…

Blic 11.01.2024
Voditeljka Jovana Jeremić našla je svoju sreću pored preduzetnika Dragana Stankovića koji ima lanac pekara u svom vlasništvu. Kako je rekla ona planira sledeće godine da se preseli kod svog izabranika. - Pre nego što ću upoznati Dragana, ja sam se… »

Vesti dana »