Povezane vesti
Priveden čovek koji je pretio umetniku Pijanisti: „Jutros bio privođen zbog drugih prestupa“
N1 Info 12.01.2024
Arhitekta i ulični umetnik Andrej Josifovski Pijanista, koji je danas prijavio da mu je iz automobila prećeno pištoljem, rekao je da je dotična osoba uhapšena i da to nije prvi put da je privođena. „Brzom reakcijom policije izgrednik je ponovo uhapšen… »
Napadnut Pijanista: „Izvadio pištolj i pretio mi na semaforu“
N1 Info 12.01.2024
Arhitekta i ulični umetnik Andrej Josifovski Pijanista dobio je pretnju pištoljem kada je nepoznato lice iz kola izvadio oružje i pretilo mu, potvrdio je za N1. „Na semaforu je stao kolima pored mene sa kapuljačom na glavi i izvukao cev iza vrata i… »
„Izvadio pištolj i pretio mi na semaforu“: U Beogradu napadnut Andrej Josifovski Pijanista
Nova 12.01.2024
Arhitekta i ulični umetnik Andrej Josifovski Pijanista dobio je pretnju pištoljem kada je nepoznato lice iz kola izvadio oružje i pretilo mu, potvrdio je za N1. „Na semaforu je stao kolima pored mene sa kapuljačom na glavi i izvukao cev iza vrata i… »
Napadnut Pijanista: „Izvadio pištolj i pretio mi na semaforu“
Novi magazin 12.01.2024
Vesti dana »
Izbori u Negotinu, Mionici i Sečnju: Visoka izlaznost, prijavljene brojne nepravilnosti
BBC News pre 1 satjoš 96 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Umereno oblačno sa padavinama i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 29 povezanih
Vučić: Uopšte ne razumem zašto Amerikanci ne daju licencu za NIS
Vesti online pre 1 satjoš 18 povezanih
Selektor Alimipijević odredio igrače za utakmicu protiv BiH u kvalifikacijama za SP
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana
Našli mu palicu, nož i suzavac. Blokader se uputio da pomogne kolegama u Negotinu!
Alo pre 37 minutajoš 18 povezanih