Повезане вести
Приведен човек који је претио уметнику Пијанисти: „Јутрос био привођен због других преступа“
Н1 Инфо 12.01.2024
Архитекта и улични уметник Андреј Јосифовски Пијаниста, који је данас пријавио да му је из аутомобила прећено пиштољем, рекао је да је дотична особа ухапшена и да то није први пут да је привођена. „Брзом реакцијом полиције… »
Нападнут Пијаниста: „Извадио пиштољ и претио ми на семафору“
Н1 Инфо 12.01.2024
Архитекта и улични уметник Андреј Јосифовски Пијаниста добио је претњу пиштољем када је непознато лице из кола извадио оружје и претило му, потврдио је за Н1. „На семафору је стао колима поред мене са капуљачом на глави и… »
„Извадио пиштољ и претио ми на семафору“: У Београду нападнут Андреј Јосифовски Пијаниста
Нова 12.01.2024
Архитекта и улични уметник Андреј Јосифовски Пијаниста добио је претњу пиштољем када је непознато лице из кола извадио оружје и претило му, потврдио је за Н1. „На семафору је стао колима поред мене са капуљачом на глави и… »
Нападнут Пијаниста: „Извадио пиштољ и претио ми на семафору“
Нови магазин 12.01.2024
Вести дана »
Ђорђевић: Нисмо испоштовали неке ствари које смо се договорили
Глас југа пре 3 минутајош 33 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 7 сатијош 29 повезаних