Povezane vesti
Poruka Varadkara iz Skoplja: Već 10 godina nijedna zemlja nije ušla u EU, vreme je da se to promeni
Euronews 12.01.2024
Premijer Irske Leo Varadkar izjavio je danas u Skoplju da se već 10 godina nijedna zemlja nije priključila Evropskoj uniji, dodavši da to treba da se promeni. "Moja poseta danas Severnoj Makedoniji i prethodno Kosovu i Crnoj Gori pokazuje interes Irske… »
Premijer Irske: Nijedna zemlja se 10 godina nije priključila EU, vreme je da se to promeni
N1 Info 12.01.2024
Premijer Irske Leo Varadkar izjavio je u Skoplju da se već 10 godina nijedna zemlja nije priključila Evropskoj uniji i da misli da to treba da se promeni. „Moja poseta danas Severnoj Makedonija i prethodno Kosovu i Crnoj Gori pokazuje interes Irske i… »
Irski premijer: Nijedna zemlja se 10 godina nije priključila EU, vreme je da se to promeni
Novi magazin 12.01.2024
Premijer Irske Leo Varadkar izjavio je danas u Skoplju da se već 10 godina nijedna zemlja nije priključila Evropskoj uniji (EU) i da misli da to treba da se promeni. "Moja poseta danas Severnoj Makedonija i prethodno Kosovu i Crnoj Gori pokazuje interes… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 5 satijoš 26 povezanih

Tihi junak stravičnog požara u Kočanima; Jovan iz plamena spasao 21 mladu osobu FOTO
B92 pre 2 satajoš 58 povezanih

Burno jutro u Pančevu: Ispred Skupštine grada kordon policije, guranje sa opozicijom i građanima (video)
Blic pre 37 minutajoš 19 povezanih

Ko u Srbiji ima „zvučni top“: Analiza Aleksandra Radića u novom broju Nedeljnika
Nedeljnik pre 9 satijoš 30 povezanih