Povezane vesti

Poruka Varadkara iz Skoplja: Već 10 godina nijedna zemlja nije ušla u EU, vreme je da se to promeni

Poruka Varadkara iz Skoplja: Već 10 godina nijedna zemlja nije ušla u EU, vreme je da se to promeni

Euronews 12.01.2024
Premijer Irske Leo Varadkar izjavio je danas u Skoplju da se već 10 godina nijedna zemlja nije priključila Evropskoj uniji, dodavši da to treba da se promeni. "Moja poseta danas Severnoj Makedoniji i prethodno Kosovu i Crnoj Gori pokazuje interes Irske… »
Premijer Irske: Nijedna zemlja se 10 godina nije priključila EU, vreme je da se to promeni

Premijer Irske: Nijedna zemlja se 10 godina nije priključila EU, vreme je da se to promeni

N1 Info 12.01.2024
Premijer Irske Leo Varadkar izjavio je u Skoplju da se već 10 godina nijedna zemlja nije priključila Evropskoj uniji i da misli da to treba da se promeni. „Moja poseta danas Severnoj Makedonija i prethodno Kosovu i Crnoj Gori pokazuje interes Irske i… »
Irski premijer: Nijedna zemlja se 10 godina nije priključila EU, vreme je da se to promeni

Irski premijer: Nijedna zemlja se 10 godina nije priključila EU, vreme je da se to promeni

Novi magazin 12.01.2024
Premijer Irske Leo Varadkar izjavio je danas u Skoplju da se već 10 godina nijedna zemlja nije priključila Evropskoj uniji (EU) i da misli da to treba da se promeni. "Moja poseta danas Severnoj Makedonija i prethodno Kosovu i Crnoj Gori pokazuje interes… »

Vesti dana »