Povezane vesti
Poruka Varadkara iz Skoplja: Već 10 godina nijedna zemlja nije ušla u EU, vreme je da se to promeni
Euronews 12.01.2024
Premijer Irske Leo Varadkar izjavio je danas u Skoplju da se već 10 godina nijedna zemlja nije priključila Evropskoj uniji, dodavši da to treba da se promeni. "Moja poseta danas Severnoj Makedoniji i prethodno Kosovu i Crnoj Gori pokazuje interes Irske… »
Premijer Irske: Nijedna zemlja se 10 godina nije priključila EU, vreme je da se to promeni
N1 Info 12.01.2024
Premijer Irske Leo Varadkar izjavio je u Skoplju da se već 10 godina nijedna zemlja nije priključila Evropskoj uniji i da misli da to treba da se promeni. „Moja poseta danas Severnoj Makedonija i prethodno Kosovu i Crnoj Gori pokazuje interes Irske i… »
Irski premijer: Nijedna zemlja se 10 godina nije priključila EU, vreme je da se to promeni
Novi magazin 12.01.2024
Premijer Irske Leo Varadkar izjavio je danas u Skoplju da se već 10 godina nijedna zemlja nije priključila Evropskoj uniji (EU) i da misli da to treba da se promeni. "Moja poseta danas Severnoj Makedonija i prethodno Kosovu i Crnoj Gori pokazuje interes… »
Vesti dana »
Nikola Jokić dominirao i predvodio Denver do nove pobede: Golden Stejtu je dao 38 poena
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Predsednik pokušao državni udar, usledio haos u parlamentu: Šta se dogodilo tokom šest haotičnih sati u Južnoj Koreji i šta sledi sada
Nova pre 15 minutajoš 13 povezanih
Aktivista Dejan Bagarić zadržan u pritvoru nakon hapšenja na protestu u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih
Od večeras nova tura snega u Srbiji! Nastaviće da pada i sutradan, a zabeleće se prvo ovi delovi zemlje! Od ovog dana moguć i u nižim predelima
Kurir pre 51 minutajoš 10 povezanih
Roditelji beba zakopanih u Hrvatskoj članovi sekte: "Hoda po selu u crnoj haljini, smrt dece smatraju Božjom voljom"
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih