Povezane vesti
Preminuo najstariji Srbin: Deka Živan nas napustio u 107. godini, iza sebe ostavio više od 40 potomaka
Kurir 12.01.2024
Junačko srce dede Živana Popovića iz Arilja, prestalo je jutros da kuca u 107. godini. Deda Živan rođen je 30. januara 1917. godine. Deda Živan Popović bio je najstariji Ariljac i Srbin. Živeo je u selu Latvica, sam u svojoj trošnoj kućici. -… »
U 107. Godini preminuo najstariji Srbin - Živan Popović! Tvrdio da je dugovečnost dugovao ovim stvarima!
Mondo 12.01.2024
Preminuo Živan Popović iz Arilja. Preminuo Živan Popović iz Arilja. Junačko srce dede Živana Popovića iz Arilja, prestalo je jutros da kuca u 107. godini. Deda Živan rođen je 30. januara 1917. godine, objavilo je Užice oglasna tabla. Deda Živan… »
Umro najstariji Srbin: Deda Živan nas napustio u 107. godini: Imao preko 30 potomaka, a živeo sam (foto/video)
Blic 12.01.2024
Junačko srce dede Živana Popovića iz Arilja, prestalo je jutros da kuca u 107.godini, javlja "Užice - Oglasna tabla". Živan Popović je bio druga najstarija osoba u Srbiji, posle Milke Bauković, i treći najstariji muškarac na Balkanu, iza Ilije… »
Umro najstariji Srbin: Deka Živan nas napustio u 107. godini, živeo sam a imao više od 40 potomaka
Telegraf 12.01.2024
Srce dede Živana Popovića iz Arilja, prestalo je jutros da kuca u 107. godini. Junačko srce dede Živana Popovića iz Arilja, prestalo je jutros da kuca u 107. godini. Deda Živan rođen je 30. januara 1917. godine, objavilo je Užice oglasna tabla… »
Vesti dana »
Opozicija u Novom Sadu blokira zgradu suda: Na licu mesta jake policijske snage, poslanici i odbornici ne daju da prođe marica (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
„Stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“: Zvezda ga ponizila na „Marakani“, a nemački mediji još suroviji prema treneru Štutgarta
Nova pre 2 satajoš 17 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Rusija izvela drugi veliki napad na ukrajinsku energetsku infrastrukturu
RTV pre 55 minutajoš 14 povezanih
"Poznavali su se od ranije i bili su u sukobu": Novi detalji ubistva u Leskovcu, postoji i treća osoba
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 24 minutajoš 11 povezanih