Povezane vesti
Preminuo najstariji Srbin: Deka Živan nas napustio u 107. godini, iza sebe ostavio više od 40 potomaka
Kurir 12.01.2024
Junačko srce dede Živana Popovića iz Arilja, prestalo je jutros da kuca u 107. godini. Deda Živan rođen je 30. januara 1917. godine. Deda Živan Popović bio je najstariji Ariljac i Srbin. Živeo je u selu Latvica, sam u svojoj trošnoj kućici. - Nikom nisam… »
Umro najstariji Srbin: Deda Živan nas napustio u 107. godini: Imao preko 30 potomaka, a živeo sam (foto/video)
Blic 12.01.2024
Junačko srce dede Živana Popovića iz Arilja, prestalo je jutros da kuca u 107.godini, javlja "Užice - Oglasna tabla". Živan Popović je bio druga najstarija osoba u Srbiji, posle Milke Bauković, i treći najstariji muškarac na Balkanu, iza Ilije Čočana i… »
Umro najstariji Srbin: Deka Živan nas napustio u 107. godini, živeo sam a imao više od 40 potomaka
Telegraf 12.01.2024
Srce dede Živana Popovića iz Arilja, prestalo je jutros da kuca u 107. godini. Junačko srce dede Živana Popovića iz Arilja, prestalo je jutros da kuca u 107. godini. Deda Živan rođen je 30. januara 1917. godine, objavilo je Užice oglasna tabla. Deda… »
Vesti dana »

(BLOG) Na poziv studenata građani se u 18 časova okupljaju na Đačkom trgu, a aktivisti SNS-a su u Vinogradima (VIDEO)
Glas Šumadije pre 47 minutajoš 31 povezana

Nekoliko hiljada ljudi ponosno "oduvalo" šaku nasilnih blokadera: Veliki narodni skup održan u Čačku, građani poručuju - dosta nam je njihovog besnila i treba da ih je sramota (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 43 minutajoš 25 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike i povratak ekipe u Srbiju
Naslovi.ai pre 3 satajoš 94 povezane

Petorica Novosađana uhapšenih na protestu u petak puštena da se brane za slobode, ispred suda se okupili građani
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih