Повезане вести

Е, тако треба да прича селектор! Играчи забрљали, а Ђерона каже: Људи, ја сам крив!

Е, тако треба да прича селектор! Играчи забрљали, а Ђерона каже: Људи, ја сам крив!

Мондо 12.01.2024
Тони Ђерона прихватио одговорност за то што је Србија "стала" у последњих 30 секунди. Тони Ђерона прихватио одговорност за то што је Србија "стала" у последњих 30 секунди. Србија је на шокантан начин остала без победе на старту… »
Марсенић: "Умрли смо, хоћу да цркнем, да могу скочио бих са нечега!"

Марсенић: "Умрли смо, хоћу да цркнем, да могу скочио бих са нечега!"

Спортске.нет 12.01.2024
Рукометна репрезентација Србије ремијем против Исланда (27:27) започела је учешће на Европском првенству у Немачкој. "Орлови" су на премијери у групи Ц имали два гола предности 30 секудни пре краја утакмице, али су својим… »
Ђерона после ремија са исландом: Преузимам одговорност за последња два минута

Ђерона после ремија са исландом: Преузимам одговорност за последња два минута

Вечерње новости 12.01.2024
СЕЛЕКТОР рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона признао је да он сноси одговорност за последња два минута утакмице у којима су "орлови" испустили предност. ФОТО: Тањуг Шпански стручњак истакао је да је публика уживала у… »
Србија испустила победу

Србија испустила победу

Вести онлине 12.01.2024
Мушка рукометна репрезентација Србије освојила је само бод на старту Европског првенства у Немачкој, пошто је вечерас у првом колу Ц групе ремизирала са Исландом 27:27 (10:11). Српски тим је пред пуним трибинама “Олимпија… »
Србија све испустила, а наш најбољи играч одмах дигао главу: Овако можемо сваког да победимо, нек се спреме Мађари!

Србија све испустила, а наш најбољи играч одмах дигао главу: Овако можемо сваког да победимо, нек се спреме Мађари!

Мондо 12.01.2024
Драган Пешмалбек и Вања Илић су заједно рекли - главе горе, спремни смо да победимо свакога на овом Еуру! Драган Пешмалбек и Вања Илић су заједно рекли - главе горе, спремни смо да победимо свакога на овом Еуру! Србија је на… »
Рукометаши Србије испустили победу против Исланда

Рукометаши Србије испустили победу против Исланда

Радио 021 12.01.2024
Рукометна репрезентација Србије ремијем је почела такмичење на Европском првенству у Немачкој, пошто је у првом колу Групе Ц играла нерешено са Исландом 27:27 (10:11). Србија је 45 секунди пре краја меча имала два гола… »

Вести дана »