Povezane vesti
Nisam ja podmetnuo požar! Oglasio se otac malog Viktora, koga je majka bacila sa trećeg sprata (foto)
Kurir 12.01.2024
Otac malog Viktora, sa kojim se majka u sredu bacila sa 3. sprata zgrade u rumunskom gradu Jašiju, nakon što je u stanu izbio požar, negirao je da je on imao ikakve veze sa tim. "Nisam ja podmetnuo požar", rekao je Lucijan, kojeg su komšije optužile da… »
Oglasio se otac malog Viktora, sa kojim se majka bacila sa 3. sprata: "Nisam ja podmetnuo požar"
Telegraf 12.01.2024
Dečak star svega šest meseci podlegao je povredama u bolnici. Otac malog Viktora, sa kojim se majka u sredu bacila sa 3. sprata zgrade u Jašiju, nakon što je u stanu izbio požar, negirao je da je on imao ikakve veze sa tim. "Nisam ja podmetnuo požar"… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Danas svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

Tramp: Ne zanima me susret sa Putinom; Medvedev: Pretnje Rusiji mogu dovesti do rata sa SAD
RTS pre 57 minutajoš 5 povezanih

Masakr u Njujorku: Četiri osobe mrtve, među njima i policajac - napadač počinio samoubistvo
Blic pre 7 minutajoš 5 povezanih

Bez vode danas delovi zemuna i barajeva: U ovoj ulici česme suve od 9 do 22 časa
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana