Povezane vesti

Nakon smrti brata, Janjuš prvi put pred kamerama! Skroz utučen posle tragedije: Grca u suzama, ovu su njegove prve reči!

Nakon smrti brata, Janjuš prvi put pred kamerama! Skroz utučen posle tragedije: Grca u suzama, ovu su njegove prve reči!

Mondo 12.01.2024
Marko Janjušević Janjuš nakon smrti brata pojavio se prvi put pred kamerama. Marko Janjušević Janjuš nakon smrti brata pojavio se prvi put pred kamerama. Marko Janjušević Janjuš nedavno je napusti Elitu zbog tragične vesti da je njegov najmlađi… »
Janjuš kročio na imanje Bele kuće sa stravičnim vestima! Maja Marinković prebledala ko krpa: Izgubio sam brata

Janjuš kročio na imanje Bele kuće sa stravičnim vestima! Maja Marinković prebledala ko krpa: Izgubio sam brata

Kurir 12.01.2024
Marko Janjušević Janjuš, bivši koraškaš i učesnik rijaliti programa "Elita", nakon stravične smrti brata Mihaila Janjuševića, vratio se na imanje Bele kuće, da nastavi svoju igru, a njegov povratak i saznanje o smrti, drastično je pogodilo… »
Janjuš stigao u šimanovce! Zaplakao u studiju, ne može da zadrži suze, izustio samo ovo, bolne scene

Janjuš stigao u šimanovce! Zaplakao u studiju, ne može da zadrži suze, izustio samo ovo, bolne scene

Alo 12.01.2024
Nije mogao da zadrži suze. Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš stigao je upravou studio i svakog trenutka se očekuje njegov ulazak u Elitu. Njega je voditeljka upitala kako se oseća, a on se potpuno slomio, uzevši u obzir da ga je slomila… »
Janjuš stigao u elitu! Potpuno utučen nakon stravične tragedije, lije suze, ovako sada izgleda, a ovo su mu prve reči

Janjuš stigao u elitu! Potpuno utučen nakon stravične tragedije, lije suze, ovako sada izgleda, a ovo su mu prve reči

Kurir 12.01.2024
Marko Janjušević Janjuš seo je u studio, te je započeo razgovor sa predstavnicima sedme sile o samoubistvu svog brata Mihaila. Ti si primer da čovek mora da nastavi - pitala je Ana. Težak period za mene i za moju porodicu, ali čovek mora da nastavi… »
Plače Janjuš, publika, novinari Tužne scene u studiju, progovorio o preminulom bratu i slomio se: Najviše sam ga voleo...

Plače Janjuš, publika, novinari Tužne scene u studiju, progovorio o preminulom bratu i slomio se: Najviše sam ga voleo...

Alo 12.01.2024
Jedva je smogao snage da priča o preminulom bratu. Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš trenutno je u studiju i vraća se u Elitu nakon smrti brata i izlaska iz rijalitija 25. decembra prošle godine. - Težak period i za mene i za moju porodicu… »

Vesti dana »