Повезане вести

Јањуш крочио на имање Беле куће са стравичним вестима! Маја Маринковић пребледала ко крпа: Изгубио сам брата

Јањуш крочио на имање Беле куће са стравичним вестима! Маја Маринковић пребледала ко крпа: Изгубио сам брата

Курир 12.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш, бивши корашкаш и учесник ријалити програма "Елита", након стравичне смрти брата Михаила Јањушевића, вратио се на имање Беле куће, да настави своју игру, а његов повратак и сазнање о смрти, драстично… »
Након смрти брата, Јањуш први пут пред камерама! Скроз утучен после трагедије: Грца у сузама, ову су његове прве речи!

Након смрти брата, Јањуш први пут пред камерама! Скроз утучен после трагедије: Грца у сузама, ову су његове прве речи!

Мондо 12.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш након смрти брата појавио се први пут пред камерама. Марко Јањушевић Јањуш након смрти брата појавио се први пут пред камерама. Марко Јањушевић Јањуш недавно је напусти Елиту због трагичне вести да је… »
Јањуш стигао у шимановце! Заплакао у студију, не може да задржи сузе, изустио само ово, болне сцене

Јањуш стигао у шимановце! Заплакао у студију, не може да задржи сузе, изустио само ово, болне сцене

Ало 12.01.2024
Није могао да задржи сузе. Учесник Елите Марко Јањушевић Јањуш стигао је управоу студио и сваког тренутка се очекује његов улазак у Елиту. Њега је водитељка упитала како се осећа, а он се потпуно сломио, узевши у обзир да га… »
Јањуш стигао у елиту! Потпуно утучен након стравичне трагедије, лије сузе, овако сада изгледа, а ово су му прве речи

Јањуш стигао у елиту! Потпуно утучен након стравичне трагедије, лије сузе, овако сада изгледа, а ово су му прве речи

Курир 12.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш сео је у студио, те је започео разговор са представницима седме силе о самоубиству свог брата Михаила. Ти си пример да човек мора да настави - питала је Ана. Тежак период за мене и за моју породицу, али… »
Плаче Јањуш, публика, новинари Тужне сцене у студију, проговорио о преминулом брату и сломио се: Највише сам га волео...

Плаче Јањуш, публика, новинари Тужне сцене у студију, проговорио о преминулом брату и сломио се: Највише сам га волео...

Ало 12.01.2024
Једва је смогао снаге да прича о преминулом брату. Учесник Елите Марко Јањушевић Јањуш тренутно је у студију и враћа се у Елиту након смрти брата и изласка из ријалитија 25. децембра прошле године. - Тежак период и за мене и за… »

Вести дана »