Povezane vesti
Nakon toliko godina napušta žiri i odlazi iz granda! Šokirao je sve poslednjom izjavom, svi se pitaju samo jedno
Kurir 12.01.2024
Predsednik stručnog žirija muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" i producent Saša Milošević Mare otkrio je da će, najverovatnije, doći do velikih izmena u njegovoj karijeri. Naime, on je priznao da sanja da se otisne u nove izazove, a jedan od njih je i… »
Saša Milošević Mare hoće da promeni profesiju: "Imam sjajnu ideju, voleo bih da je realizujem ove godine"
Blic 12.01.2024
Šou „Nikad nije kasno“ gotovo da niko ne bi mogao da zamisli bez prodecenta i predsednika stručnog žirija Saše Miloševića Mareta. Iako ima veoma bogatu karijeru i mnogo uspešnih projekata iza sebe, Mare i dalje sanja i prepušta se novim izazovima, pa kao… »
Vesti dana »

Spremite se za olujne udare i grmljavinske pljuskove Danas pada temperatura, ovi delovi zemlje neka budu na oprezu
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih

Na današnji dan: Umro Turgenjev, rođen Klod Debisi, počela opsada Lenjingrada
Radio 021 pre 6 minutajoš 3 povezane

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: Prvi susret dva predsednika bez mene; Zelenski: Do kraja rata preko pritiska na Putina
RTV pre 11 minutajoš 4 povezane

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 3 satajoš 3 povezane