Повезане вести

Јањуш разнежио читаву нацију: Накуповао поклоне Урошу па га позвао како би му све то дао! Станић почео да плаче, баш…

Јањуш разнежио читаву нацију: Накуповао поклоне Урошу па га позвао како би му све то дао! Станић почео да плаче, баш…

Курир 13.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш синоћ се поново уселио у Белу кућу након што је 20 дана био напољу због смрти брата. Он није дошао празних руку, већ је изненадио свог ријалити другара Уроша Станића који од своје породице није добио… »
"Само ме остави на миру": Јањуш сав убијен откако се вратио у "Елиту", Анели му пришла, он окреће главу: Ахмићева га моли да…

"Само ме остави на миру": Јањуш сав убијен откако се вратио у "Елиту", Анели му пришла, он окреће главу: Ахмићева га моли да…

Блиц 13.01.2024
Актуелн задругар Марко Јањушевић Јањуш доживео је породичну трагедију, а након тога смогао је снаге да се врати у "Елиту". Јањушев млађи брат, Михаило Јањушевић одузео је себи живот, а неколико дана након што је сахрањен у… »
Први сусрет анели и јањуша након његовог повратка Ахмићева ван себе, пришла му уплакана, а он је одгурнуо од себе

Први сусрет анели и јањуша након његовог повратка Ахмићева ван себе, пришла му уплакана, а он је одгурнуо од себе

Ало 13.01.2024
Када је смогла снаге Ахмићева је пришла Јањушу и покушала да разговара са њим док он није био расположен за ту идеју. Марко Јањушевић Јањуш синоћ се вратио у Елиту након што је неко време био одсутан будући да је изгубио… »
"Осећам се одвратно": Анели Ахмић се покајала због онога што је причала Јањушу иза леђа - отворила душу након његовог уласка…

"Осећам се одвратно": Анели Ахмић се покајала због онога што је причала Јањушу иза леђа - отворила душу након његовог уласка…

Блиц 13.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш вратио се у Елиту након што је пре три недеље изгубио рођеног брата Михајла Јањушевића. Анели Ахмић је током јучерашње емисије "Питање новинара" проговорила о односу са Јањушем, а како је истакла… »
Задругари јецали на сав глас због Јањуша: Након што се вратио у ријалити настао потпуни мук - Анели није могла да се смири

Задругари јецали на сав глас због Јањуша: Након што се вратио у ријалити настао потпуни мук - Анели није могла да се смири

Блиц 13.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш вратио се у Елиту након што је пре три недеље изгубио рођеног брата Михајла Јањушевића. Задругари су били шокирани када им је испричао шта се догодило, а многи су због целе ситуације ронили сузе. Наиме… »
Први сусрет јањуша и анели након језиве трагедије: Ахмићева грцала у сузама па му пришла, реакција кошаркаша слама срца

Први сусрет јањуша и анели након језиве трагедије: Ахмићева грцала у сузама па му пришла, реакција кошаркаша слама срца

Курир 13.01.2024
Након стравичне породичне трагедије Марко Јањушевић Јањуш вратио се у ријалити "Елита". Када је цимерима саопштио разлог изласка из Беле куће, завладао је мук за црним столом. - Није ме било овај период, верујем да не знате… »
"Замисли купиш брату сандук и обучеш га за сахрану..." Јањуш први пут о стравичној агонији коју преживљава, завладао мук у…

"Замисли купиш брату сандук и обучеш га за сахрану..." Јањуш први пут о стравичној агонији коју преживљава, завладао мук у…

Курир 13.01.2024
Након стравичне породичне трагедије Марко Јањушевић Јањуш вратио се у ријалити "Елита". Када је цимерима саопштио разлог изласка из Беле куће, завладао је мук за црним столом. - Кад су ми то рекли, то је нешто најгоре што може… »
У Белој кући настао мук Задругари неутешни након што су сазнали да се Јањушев брат обесио, Анели ван себе

У Белој кући настао мук Задругари неутешни након што су сазнали да се Јањушев брат обесио, Анели ван себе

Ало 13.01.2024
Задругари су били шокирани када им је Јањуш испричао шта се догодило, а многи због ове трагедије нису могли да зауставе сузе. Марко Јањушевић Јањуш синоћ се вратио у Елиту након што је неко време био одсутан будући да је… »
Замисли да брату купујеш сандук: Јањуш на потресан начин описао како се опростио од Михајла, открио ко је био уз њега

Замисли да брату купујеш сандук: Јањуш на потресан начин описао како се опростио од Михајла, открио ко је био уз њега

Ало 13.01.2024
Бивши кошаркаш рекао је цимерима за трагедију која је задесила његову порордицу, а због његових речи настао је мук у Белој кући. Марко Јањушевић Јањуш синоћ се вратио у Елиту након што је неко време био одсутан будући да је… »
Мук и потресне сцене у задрузи: Јањуш се вратио у ријалити и једва саопштио цимерима шта се десило, Маја се скаменила…

Мук и потресне сцене у задрузи: Јањуш се вратио у ријалити и једва саопштио цимерима шта се десило, Маја се скаменила…

Блиц 12.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш вечерас се вратио у ријалити "Задругу 7 - Елиту". Он је имање у Шимановцима напустио након што је сазнао за смрт брата Михаила. Након што је Јањуш закорачио у белу кућу у Шимановцима, уследио је огроман… »
"Волео сам га највише на свету" Прва исповест Јањуша о смрти брата Михаила и односу са њим: "Кажу да сам га се одрекао, а ми…

"Волео сам га највише на свету" Прва исповест Јањуша о смрти брата Михаила и односу са њим: "Кажу да сам га се одрекао, а ми…

Блиц 12.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш стигао је вечерас на имање у Шимановцима које је напустио након што је сазнао за смрт брата Михаила. Јањуш је проговорио и о односу са братом, а кроз сузе се присетио и њиховог последњег сусрета. -… »
Јањуш након смрти брата Михаила поново у задрузи: Кошаркаш заплакао у емисији уживо: "Не можеш га вратити, тешка бол, морам…

Јањуш након смрти брата Михаила поново у задрузи: Кошаркаш заплакао у емисији уживо: "Не можеш га вратити, тешка бол, морам…

Блиц 12.01.2024
Марко Јањушевић Јањуш се вечерас враћа у "Елиту". Он је имање у Шимановцима напустио након што је сазнао за смрт брата Михаила. Марко Јањушевић Јањуш 25. децембра напустио је Белу кућу због смрти рођеног брата Михаила… »

Вести дана »