Povezane vesti

Neočekivane reči alkaraza: Evo šta je rekao o Novaku Đokoviću pred početak Australijan opena

Neočekivane reči alkaraza: Evo šta je rekao o Novaku Đokoviću pred početak Australijan opena

Večernje novosti 13.01.2024
Karlos Alkaraz je istakao da mu je veliki zazov to što je Novak Đoković, koji je praktično nepobediv u Melburnu, na turniru. Tanjug/AP Prošle godine Španca nije bilo u Melburnu, te će sada imati priliku da se nadmeće za trofej, a apsolutni favorit… »
Alkaraz: "Nadam se finalu sa Novakom"

Alkaraz: "Nadam se finalu sa Novakom"

Sportske.net 13.01.2024
Karlos Alkaraz za razliku od prethodne godine, ove će igrati na Australijan openu, a istakao je da mu je veliki zazov to što je Novak Đoković, koji je praktično nepobediv u Melburnu, na turniru. "Da, to je velika motivacija za mene. Uvek želim da… »
"Prevrnuo mi se stomak kada sam prepoznao tog čoveka!" Đoković se prisetio pakla iz Melburna: Video sam celu putanju, bilo…

"Prevrnuo mi se stomak kada sam prepoznao tog čoveka!" Đoković se prisetio pakla iz Melburna: Video sam celu putanju, bilo…

Kurir 13.01.2024
Specijalni izveštač iz Melburna - Vuk Brajović Poslednje obraćanje predstavnicima medija Novaka Đokovića počelo je uobičajenim pitanjem – i uobičajenim odgovorom: Ko je Novakov najveći protivnik na predstojećem Australijan Openu? “Najveći… »
"Prepoznao sam ga, stomak mi se prevrnuo!" Novak na mestu gde su ga hapsili: Ako je nešto pozitivno...

"Prepoznao sam ga, stomak mi se prevrnuo!" Novak na mestu gde su ga hapsili: Ako je nešto pozitivno...

Mondo 13.01.2024
Najbolji teniser svih vremena pre dve godine deportovan iz Australije, ali je bilo i dobrih stvari koje su izašle iz njegovog slučaja. Najbolji teniser svih vremena pre dve godine deportovan iz Australije, ali je bilo i dobrih stvari koje su izašle iz… »

Vesti dana »