Повезане вести

(Видео) Биковић дошао по сина у породилиште: Милош изводи бебу и Ивану из болнице на посебан дан: Глумац сав узбуђен

(Видео) Биковић дошао по сина у породилиште: Милош изводи бебу и Ивану из болнице на посебан дан: Глумац сав узбуђен

Блиц 13.01.2024
Милош Биковић и његова изабраница Ивана Малић добили су сина Василија, а глумац је сада кренуо у породилиште да изведе бебу и маму. Глумац је стигао у болницу са носиљком, а потом се вратио и по торбу. Како смо приметили… »
Биковић кити трубаче, игра у поцепаној мајици: Ево како је прославио рођење сина

Биковић кити трубаче, игра у поцепаној мајици: Ево како је прославио рођење сина

Нова 13.01.2024
Глумац Милош Биковић недавно је постао отац, а његовој срећи нема краја. Наиме, Милош је на свом Инстаграм профилу поделио снимак са лудог славља поводом рођења сина Василија, на којем се види како кити трубаче док га… »
Какав дан за Биковића: Глумац има чак 3 разлога за славље и не зна се који је слађи

Какав дан за Биковића: Глумац има чак 3 разлога за славље и не зна се који је слађи

Нова 13.01.2024
Прослављени српски глумац Милош Биковић ових дана ужива у успеху и на пословном и на приватном плану. Биковић годинама гради успешну каријеру, а поред пословних корака, јавност је заинтересована и за његов приватни живот. И баш… »
Држе га за ноге, а он сав исцепан баца паре трубачима: Овако је славио Милош Биковић - "Рекли ми да имам циганску душу"

Држе га за ноге, а он сав исцепан баца паре трубачима: Овако је славио Милош Биковић - "Рекли ми да имам циганску душу"

Мондо 13.01.2024
Глумац Милош Биковић постао је отац малом Василију. Данас слави рођендан, а на друштвеним мрежама је објавио снимак са важније прославе! Глумац Милош Биковић постао је отац малом Василију. Данас слави рођендан, а на друштвеним… »
Новчанице пљуште као киша! Биковић го до појаса кити трубаче, овако је славио рођење Василија: "Сине, ти си највећи…

Новчанице пљуште као киша! Биковић го до појаса кити трубаче, овако је славио рођење Василија: "Сине, ти си највећи…

Курир 13.01.2024
Милош Биковић протеклих дана слави рођење сина Василија, који је на свет дошао 9. јануара, а на Инстаграму је синоћ освануо снимак са феште. На видеу глумац видно срећан, го до појаса, кити трубаче новчаницама, уз гласну музику… »
"Добио сам њега, највећи благослов од свих": Поцепане мајице и пријатељима на раменима - овако је Биковић прославио рођење…

"Добио сам њега, највећи благослов од свих": Поцепане мајице и пријатељима на раменима - овако је Биковић прославио рођење…

Вечерње новости 13.01.2024
ГЛУМАЦ Милош Биковић недавно је постао отац, а његовој срећи нема краја. Фото: Принтскрин Наиме, Милош је на свом Инстаграм профилу поделио снимак са лудог славља поводом рођења сина Василија, на којем се види како кити… »

Вести дана »