Повезане вести

„Преврнуо ми се стомак, кад сам пролазио поред хотела“

„Преврнуо ми се стомак, кад сам пролазио поред хотела“

Спортски журнал 13.01.2024
Новак Ђоковић присетио се тешких момената из 2022. године. Евоцирао је успомене на јануар 2022. кад му је на крају забрањен улазак у Аустралију, јер није био вакцинисан против коронавируса. Коначну одлуку чекао је у карантину… »
Какви Федерер и Надал, Ђоковић је најбољи: Агаси сасуо чињенице целом свету у лице

Какви Федерер и Надал, Ђоковић је најбољи: Агаси сасуо чињенице целом свету у лице

Вечерње новости 13.01.2024
ТЕНИСКА легенда Андре Агаси говорио је о Новаку Ђоковићу и његовим достигнућима у свету "белог спорта" уз занимљив коментар. ЕПА-ЕФЕ/МАРК ЦРИСТИНО Четвороструки шампион Аустралијан опена, Андре Агаси стигао је у Мелбурн пред… »
Панта реи: Које историјске бројке Новак Ђоковић држи на домашају у Мелбурну?

Панта реи: Које историјске бројке Новак Ђоковић држи на домашају у Мелбурну?

Данас 13.01.2024
И да сутра батали да игра, Новак Ђоковић се занавек уписао у историју спорта, а каже да ће га воља за трајањем можда држати и до четрдесете. Да је тако и извесно, само по себи говори то што је с 36 година главни фаворит за… »
Ђоковић поново прошао путем којим су га водили у притвор: Окренула ми се утроба, све ми се вратило

Ђоковић поново прошао путем којим су га водили у притвор: Окренула ми се утроба, све ми се вратило

Еуроневс 13.01.2024
Од када је пре две године на аеродрому у Мелбурну доживео прави хорор, приликом којег су га спровели у имиграционо оделење, а потом и у притвор због тога што је без примљене вакцине против коронавируса ушао у Аустралију, сваки… »
Новак: "Преврнуо ми се стомак на оном терминалу"

Новак: "Преврнуо ми се стомак на оном терминалу"

Спортске.нет 13.01.2024
Најбољи тенисер света и бранилац трофеја на Аустралијан опену Новак Ђоковић, говорио је на конференцији за медије поводом почетка првог гренд слема у сезони. "Ја сам себи највећа претња, то је увек тако, а онда и сви други… »
Ђоковић: Зглоб је добро, сâм сам себи највећа претња

Ђоковић: Зглоб је добро, сâм сам себи највећа претња

Спорт клуб 13.01.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да му је ручни зглоб добро и да се нада да ће тако и остати. ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ МЕЛБУРНА „Ја сам себи највећа претња, то је увек тако, а онда и сви други најбољи тенисери света. Од неких се… »
Новак о „оном“ терминалу у Мелбурну: Преврнуо ми се стомак

Новак о „оном“ терминалу у Мелбурну: Преврнуо ми се стомак

Спорт клуб 13.01.2024
Прошлогодишња титула на Аустралијан опену била најемотивнија у каријери Новака Ђоковића, због свега онога што се дешавало годину дана раније. ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ МЕЛБУРНА Већ много пута испричана прича, Ђоковић је депортован и… »

Вести дана »