Повезане вести

"Тресла се цела кућа, пробудио ме из чврстог сна": Јак земљотрес у Америци

"Тресла се цела кућа, пробудио ме из чврстог сна": Јак земљотрес у Америци

Телеграф 13.01.2024
За сада нема информације о повређенима или материјалној штети. Јак земљотрес јачине 4,5 степени Рихтерове скале погодио је Оклахому, јавља ЕМСЦ. Потрес је регистрован у 5.36 сати по локалном времену, 24 километра северно од… »
Земљотрес погодио Румунију, осетио се и у Вршцу: „Кревет ми се померао“

Земљотрес погодио Румунију, осетио се и у Вршцу: „Кревет ми се померао“

Нова 13.01.2024
Земљотрес јачине 3,5 степени Рихтерове скале погодио је данас Румунију, недалеко од границе са Србијом. Како се наводи на сајту ЕМСЦ, земљотрес се догодио у 9.08 сати по локалном времену (10.08 по нашем), а епицентар је… »
Земљотрес погодио Румунију, недалеко од границе са Србијом

Нови магазин 13.01.2024
Јак земљотрес погодио је у 10.08 сати по нашем времену Румунију код места Гатаја, недалеко од границе са Србијом. Према информацијама европског сеизмолошког центра, потрес је био магнитуде 3.5 степени по Рихтеру, преноси Н1… »
Земљотрес погодио Румунију, осетио се и у Вршцу

Земљотрес погодио Румунију, осетио се и у Вршцу

Телеграф 13.01.2024
За сада нема информација о повређенима или материјалној штети. Земљотрес јачине 3,5 степени Рихтерове скале погодио је Румунију, јавља ЕМСЦ. До потреса је дошло у 9.08 сати по локалном времену, а епицентар је забележен у месту… »
Снажан земљотрес погодио Румунију: Осетио се и у Србији - "Чула се тутњава, кревет ми се померао"

Снажан земљотрес погодио Румунију: Осетио се и у Србији - "Чула се тутњава, кревет ми се померао"

Вечерње новости 13.01.2024
ЗЕМЉОТРЕС јачине 3,5 степени Рихтерове скале погодио је данас Румунију, недалеко од границе са Србијом. Фото: Новости Како се наводи на сајту ЕМСЦ, земљотрес је догодио у 9.08 сати по локалном времену (10.08 по нашем), а… »

Н1 Инфо 13.01.2024
Јак земљотрес погодио је у 10.08 сати по нашем времену Румунију код места Гатаја, недалеко од границе са Србијом. Према информацијама европског сеизмолошког центра, потрес је био магнитуде 3.5 степени по Рихтеру. Земљотрес је… »

Вести дана »