Povezane vesti
Ja sam dete koje je rodila surogat majka: Zbog onog što sam preživela kažem da tu okrutnu praksu treba zabraniti, a evo i zašto…
Kurir 13.01.2024
Surogat majčinstvo jedna je od velikih tema danas, onih o kojima svako ima stav. Ipak, ispovest Olivije Maurel za Daily mail daje jedan drugačiji uvid u nju – iz ugla deteta koje je rodila surogat majka. Već u naslovu otkriva da „od prvog dana nije imala… »
Olivijina ispovest koja se čita sa knedlom u grlu: "Ja sam dete koje je rodila surogat majka i kažem da tu okrutnu praksu…
Blic 13.01.2024
"Zato toliko čvrsto verujem da ovu okrutnu i nemoralnu praksu treba zabraniti", reči su Olivije Murel, koja je podigla glas protiv surogat majčinstva, iako je i sama dete koje je došlo na svet na taj način. Novinarka i aktivistkinja, majka troje dece iz… »
Vesti dana »

Prenos, Crvena zvezda - TSC: Crveno-beli jure treći uzastopni trijumf u novoj sezoni Superlige Srbije
Večernje novosti pre 15 minutajoš 34 povezane

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Tragedija - Preminuio fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 10 minutajoš 22 povezane

"Ukrajina neće dati svoju zemlju: Okupatorima!" Zelenski se oglasio nakon najave sastanka Trampa i Putina
Blic pre 30 minutajoš 143 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 6 satijoš 21 povezana