Повезане вести

"Господо, ја за разлику од неких..." Лукас се огласио након пуштања из притвора - снимак запалио мреже, ево где је сада

"Господо, ја за разлику од неких..." Лукас се огласио након пуштања из притвора - снимак запалио мреже, ево где је сада

Мондо 13.01.2024
Аца Лукас након пуштања из притвора продужио је у један ресторан на Копаонику. Аца Лукас након пуштања из притвора продужио је у један ресторан на Копаонику. У свим домаћим медијима одјекнула је вест да је певач Аца Лукас… »
Из притвора правац у кафану: Лукас се огласио из ресторана на Копаонику

Из притвора правац у кафану: Лукас се огласио из ресторана на Копаонику

Нова 13.01.2024
Певач Аца Лукас огласио се данас из једне кафане на Копаонику након што је изашао из притвора. „Драги моји, за разлику од неких ја могу да певам и други дан. Не морам онај први, а неки што воле да певају нек певају по један дан… »
Након изласка из притвора - правац кафана: Лукас се огласио из ресторана на Копаонику "Господо, ја за разлику од других..."

Након изласка из притвора - правац кафана: Лукас се огласио из ресторана на Копаонику "Господо, ја за разлику од других..."

Курир 13.01.2024
Певач Аца Лукас огласио се данас из једне кафане на Копаонику након што је изашао из притвора. - Драги моји, за разлику од неких ја могу да певам и други дан. Не морам онај први, а неки што воле да певају нек певају по један дан… »
Ексклузивни папарацо: Аца Лукас из притвора право у кафану: Ево где смо ухватили певача и са ким

Ексклузивни папарацо: Аца Лукас из притвора право у кафану: Ево где смо ухватили певача и са ким

Блиц 13.01.2024
Фолкер Аца Лукас приведен је јуче на путу за Копаоник када је полиција утврдила да нема возачку дозволу. У притвору је и задржан, а током јутарњих часова је изашао напоље, али испоставило се да се терети и за још један… »
Прва изјава Аце Лукаса након привођења: „Крив сам…“

Прва изјава Аце Лукаса након привођења: „Крив сам…“

Нова 13.01.2024
Након ноћи проведене у притвору у полицијској станици у Брусу, Аца Лукас је јутрос пуштен на слободу. Он је по службеној дужности јутрос изашао пред судију за прекршаје који му је одредио казну – 8 поена са возачке дозволе и… »
Лукас пао на тесту за наркотике: Фолкер пуштен из притвора, против њега поднета прекршајна пријава, ово су сви детаљи

Лукас пао на тесту за наркотике: Фолкер пуштен из притвора, против њега поднета прекршајна пријава, ово су сви детаљи

Блиц 13.01.2024
Фолкер Аца Лукас приведен је на путу за Копаоник када је полиција утврдила да нема возачку дозволу. У притвору је и задржан, а током јутарњих часова је изашао напоље, али испоставило се да се терети и за још један прекршај… »
Прва лукасова изјава након изласка из притвора: Ево коју казну је добио "Крив сам..."

Прва лукасова изјава након изласка из притвора: Ево коју казну је добио "Крив сам..."

Курир 13.01.2024
Након ноћи проведене у притвору у полицијској станици у Брусу, Аца Лукас је јутрос пуштен на слободу. Он је по службеној дужности јутрос изашао пред судију за прекршаје који му је одредио казну – 8 поена са возачке дозволе и… »

Вести дана »