Povezane vesti
"Gospodo, ja za razliku od nekih..." Lukas se oglasio nakon puštanja iz pritvora - snimak zapalio mreže, evo gde je sada
Mondo 13.01.2024
Aca Lukas nakon puštanja iz pritvora produžio je u jedan restoran na Kopaoniku. Aca Lukas nakon puštanja iz pritvora produžio je u jedan restoran na Kopaoniku. U svim domaćim medijima odjeknula je vest da je pevač Aca Lukas priveden juče na putu za… »
Iz pritvora pravac u kafanu: Lukas se oglasio iz restorana na Kopaoniku
Nova 13.01.2024
Pevač Aca Lukas oglasio se danas iz jedne kafane na Kopaoniku nakon što je izašao iz pritvora. „Dragi moji, za razliku od nekih ja mogu da pevam i drugi dan. Ne moram onaj prvi, a neki što vole da pevaju nek pevaju po jedan dan, a mi ćemo drugi… »
Nakon izlaska iz pritvora - pravac kafana: Lukas se oglasio iz restorana na Kopaoniku "Gospodo, ja za razliku od drugih..."
Kurir 13.01.2024
Pevač Aca Lukas oglasio se danas iz jedne kafane na Kopaoniku nakon što je izašao iz pritvora. - Dragi moji, za razliku od nekih ja mogu da pevam i drugi dan. Ne moram onaj prvi, a neki što vole da pevaju nek pevaju po jedan dan, a mi ćemo drugi, gospodo… »
Ekskluzivni paparaco: Aca Lukas iz pritvora pravo u kafanu: Evo gde smo uhvatili pevača i sa kim
Blic 13.01.2024
Folker Aca Lukas priveden je juče na putu za Kopaonik kada je policija utvrdila da nema vozačku dozvolu. U pritvoru je i zadržan, a tokom jutarnjih časova je izašao napolje, ali ispostavilo se da se tereti i za još jedan prekršaj. Ekipa "Blica" našla se… »
Prva izjava Ace Lukasa nakon privođenja: „Kriv sam…“
Nova 13.01.2024
Nakon noći provedene u pritvoru u policijskoj stanici u Brusu, Aca Lukas je jutros pušten na slobodu. On je po službenoj dužnosti jutros izašao pred sudiju za prekršaje koji mu je odredio kaznu – 8 poena sa vozačke dozvole i odgovarajuću novčanu kaznu po… »
Lukas pao na testu za narkotike: Folker pušten iz pritvora, protiv njega podneta prekršajna prijava, ovo su svi detalji
Blic 13.01.2024
Folker Aca Lukas priveden je na putu za Kopaonik kada je policija utvrdila da nema vozačku dozvolu. U pritvoru je i zadržan, a tokom jutarnjih časova je izašao napolje, ali ispostavilo se da se tereti i za još jedan prekršaj. Kako "Blic" saznaje, folker… »
Prva lukasova izjava nakon izlaska iz pritvora: Evo koju kaznu je dobio "Kriv sam..."
Kurir 13.01.2024
Nakon noći provedene u pritvoru u policijskoj stanici u Brusu, Aca Lukas je jutros pušten na slobodu. On je po službenoj dužnosti jutros izašao pred sudiju za prekršaje koji mu je odredio kaznu – 8 poena sa vozačke dozvole i odgovarajuću novčanu kaznu po… »
Vesti dana »

Zarade porasle 6,4 procenata realno Objavljeno kolika je prosečna plata u Srbiji
Dnevnik pre 51 minutajoš 39 povezanih

Pet godina zatvora za bivšeg predsednika Francuske, u Srbiji bi to bio napad na stabilnost
Luftika pre 36 minutajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Pressek pre 21 minutajoš 34 povezane

Vida Petrović Škero: “Na delu je državni udar koji sprovodi predsednik, preuzimajući sve tri grane vlasti”
Serbian News Media pre 8 satijoš 8 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 45 povezanih