Povezane vesti

"Kažnjena si sa 50 odsto od plate" Željko Mitrović u uživo programu prekorio Jovanu Jeremić: Uradila si to bez moje…

"Kažnjena si sa 50 odsto od plate" Željko Mitrović u uživo programu prekorio Jovanu Jeremić: Uradila si to bez moje…

Kurir 13.01.2024
Vlasnik Pink Media Group-a i Pink televizije, Željko Mitrović, gostovao je u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić i tom prilikom joj saopštio neprijatne vesti. Naime, Mitrović joj je u uživo programu objasnio kakav prekršaj je napravila i objasnio… »
Istina o „smanjenju plate“ Jovane Jeremić: Mitrovićev cirkus u programu uživo na Pinku je nova uvreda za sve građane…

Istina o „smanjenju plate“ Jovane Jeremić: Mitrovićev cirkus u programu uživo na Pinku je nova uvreda za sve građane…

Nova 13.01.2024
Vlasnik Pinka Željko Mitrović navodno je kaznio voditeljku Jovanu Jeremić u programu uživo, i to sa 50 odsto od plate. Sve se dogodilo jutros tokom Jovanine jutarnje emisije u kojoj je Mitrović bio gost. Gledaoci su uživo gledali nevešto režirani… »
"Odmah mi je zakazao sastanak, čekala sam ga dva i po sata": Jovana Jeremić je ovako pričala o Željku Mitroviću -…

"Odmah mi je zakazao sastanak, čekala sam ga dva i po sata": Jovana Jeremić je ovako pričala o Željku Mitroviću -…

Blic 13.01.2024
Voditeljku Jovanu Jeremić je vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović kaznio sa 50% od plate, o čemu se danas naširoko priča. Nekoliko meseci ranije, Jovana je otkrila da je zbog Mitrovića pustila suzu. Navela je tada kako je došlo do toga da… »
Ako je stvarno kaznio Jovanu Jeremić smanjenjem plate 50%, Mitrović je prekršio zakon. Ako nije – ovo je samo jeftina…

Ako je stvarno kaznio Jovanu Jeremić smanjenjem plate 50%, Mitrović je prekršio zakon. Ako nije – ovo je samo jeftina…

Nova 13.01.2024
Čelnik "Pink" televizije Željko Mitrović jutros je u programu uživo voditeljki Jovani Jeremić poručio da će joj skinuti 50 odsto od plate zbog emitovanja intimnog snimka Đorđa Miketića. Mitrović je bio gost u emisiji pomenute voditeljke kada… »
Mitrović je tada sazvao hitan sastanak sa jovanom Jeremić! Postavio joj dva uslova, ona plakala kao kiša!

Mitrović je tada sazvao hitan sastanak sa jovanom Jeremić! Postavio joj dva uslova, ona plakala kao kiša!

Mondo 13.01.2024
Jovana Jeremić dobila je dva uslova prilikom dolaska na Pink televiziju. Jovana Jeremić dobila je dva uslova prilikom dolaska na Pink televiziju. Voditeljka Jovana Jeremić već neko vreme na Pink televiziji vodi Jutarnji program, a domaća javnost ne… »
"To je bio veliki skandal": Jovana Jeremić nije jedina koja je kažnjena, ovoj voditeljki su uzeli od plate, evo šta je ona…

"To je bio veliki skandal": Jovana Jeremić nije jedina koja je kažnjena, ovoj voditeljki su uzeli od plate, evo šta je ona…

Blic 13.01.2024
Voditeljku Jovanu Jeremić kaznio je Željko Mitrović sa 50 odsto od plate zbog propusta koje je napravila u "Novom jutru". - Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim - rekao je Željko. - Što? - pitala je Jovana. - Imali smo… »
Miketić za Nova.rs o pravom razlogu „kažnjavanja“ Jovane Jeremić: Mitrović prebacuje odgovornost na voditeljku, ali…

Miketić za Nova.rs o pravom razlogu „kažnjavanja“ Jovane Jeremić: Mitrović prebacuje odgovornost na voditeljku, ali…

Nova 13.01.2024
Vlasnik Pinka Željko Mitrović navodno je kaznio voditeljku Jovanu Jeremić u programu uživo, i to sa 50 odsto od plate. Gledaoci su uživo gledali nevešto režirani igrokaz vlasnika Pinka i voditeljke. Mitrović je „objasnio“ šta se dogodilo… »
Nije ni trepnula: Pogledajte izraz lica Jovane Jeremić dok joj Željko Mitrović u programu uživo objašnjava zbog čega joj…

Nije ni trepnula: Pogledajte izraz lica Jovane Jeremić dok joj Željko Mitrović u programu uživo objašnjava zbog čega joj…

Blic 13.01.2024
Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, kaznio je voditeljku Jovanu Jeremić u programu uživo. Kako je istakao, on joj je skinuo 50 odsto od plate. Dok joj je Željko Mitrović detaljno obrazložio gde je pogrešila, Jovana je pomno pratila i sve… »
Željko Mitrović „kaznio“ Jovanu Jeremić u programu uživo, navodno joj skinuo 50 odsto od plate: Razlog – snimak…

Željko Mitrović „kaznio“ Jovanu Jeremić u programu uživo, navodno joj skinuo 50 odsto od plate: Razlog – snimak…

Nova 13.01.2024
Vlasnik Pinka Željko Mitrović navodno je kaznio voditeljku Jovanu Jeremić u programu uživo, i to sa 50 odsto od plate. Gledaoci su uživo gledali nevešto režirani igrokaz vlasnika Pinka i voditeljke. Mitrović je „objasnio“ šta se dogodilo… »
Željko Mitrović kaznio Jovanu Jeremić u programu uživo Skinuo joj 50 odsto od plate: "Uradila si to bez moje saglasnosti"…

Željko Mitrović kaznio Jovanu Jeremić u programu uživo Skinuo joj 50 odsto od plate: "Uradila si to bez moje saglasnosti"…

Blic 13.01.2024
Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, kaznio je voditeljku Jovanu Jeremić u programu uživo. Naime, voditeljka je kažnjena sa 50 odsto plate zbog nečeg što je uradila bez njegove saglasnosti. - Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao… »
Haos u Jutarnjem! Željko Mitrović kaznio Jovanu Jeremić: "Za to si samo ti kriva" - skinuo joj pola decembarske plate!

Haos u Jutarnjem! Željko Mitrović kaznio Jovanu Jeremić: "Za to si samo ti kriva" - skinuo joj pola decembarske plate!

Mondo 13.01.2024
Vlasnik televizije Pink "očitao bukvicu" Jovani Jeremić uživo. Vlasnik televizije Pink "očitao bukvicu" Jovani Jeremić uživo Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović, uživo je danas u Jutarnjem programu kaznio voditeljku Jovanu Jeremić… »

Vesti dana »