Povezane vesti
Beograd dobija treći most preko Dunava, evo i gde: Dobijena zelena dozvola, stiže i građevinska
Telegraf 13.01.2024
Most mora da bude završen pre završetka izgradnje auto-puta Beograd – Zrenjanin. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić istakao je danas da je stigla zelena dozvola za izgradnju mosta peko Dunava kod Ade Huje od strane… »
Vesić: Most kod Ade Huje dobio "zelenu dozvolu", mora da bude završen pre auto-puta Beograd-Zrenjanin
RTS 13.01.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (MGSI) Goran Vesić izjavio je da je Ministarstvo zaštite životne sredine dalo saglasnost na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu projekta - izgradnja mosta preko Dunava kod Ade Huje, sa… »
Vesić: Dobijena "zelena dozvola" za izgradnju mosta na Dunavu kod Ade Huje
Euronews 13.01.2024
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (MGSI) Goran Vesić izjavio je da je Ministarstvo zaštite životne sredine dalo saglasnost na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu projekta - izgradnja mosta preko Dunava kod Ade Huje, sa… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane
Astronauti misije Artemis II otkrili zabrinjavajući problem samo nekoliko trenutaka nakon poletanja na prvu misiju ka Mesecu posle 50 godina
Nova pre 19 minutajoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 4 minutajoš 37 povezanih