Povezane vesti
Kapelicu u Dubrovniku pretvorili u apartman, prodaju je za 120.000€: Pre 4 godine je nudili u zamenu za auto
Telegraf 13.01.2024
Dubrovčani ne kriju nezadovoljstvo što se kapelica prodaje i koristi na ovaj način. Kapelica Majke Žalosne u Dubrovniku, koja je u međuvremenu pretvorena u turistički apartman, opet se našla na prodaji pišu lokalni mediji. Za 25 kvadrata traže… »
"Kod nas se sve može"! Kapelicu u Dubrovniku pretvorili u apartman, prodaju je za 120.000 evra!
Blic 13.01.2024
Kapelica Majke Žalosne u Dubrovniku, koja je u međuvremenu pretvorena u turistički apartman, opet se našla na prodaji pišu lokalni mediji. Za 25 kvadrata traže 120.000 evra, a pre četiri godine su je čak nudili i u zamenu za automobil. Porodica… »
Vesti dana »

Vučić o reakciji na odluku Apelacionog suda o aktivistima: Bio sam ljut, ja sam samo običan čovek koji ima emocije
N1 Info pre 7 minutajoš 20 povezanih

Blokada suda u Novom Sadu se nastavlja dok na slobodi ne budu svi aktivisti: Sin Marije Vasić preneo njene pozdrave okupljenima
Danas pre 48 minutajoš 70 povezanih

Vojska u Nišu prodaje pse, građani negoduju i traže udomljavanje
Stav.life pre 2 satajoš 16 povezanih

Srednjoškolci danas protestuju ispred Ministarstva prosvete zbog produžetka školske godine
Radio sto plus pre 3 satajoš 14 povezanih