Повезане вести

Новак излази на терен, а једно брине све! Када игра на Аустралијан опену и шта му је већи проблем од Хрвата?

Новак излази на терен, а једно брине све! Када игра на Аустралијан опену и шта му је већи проблем од Хрвата?

Мондо 13.01.2024
Почиње први гренд слем у сезони, ево када Новак Ђоковић игра. Почиње први гренд слем у сезони, ево када Новак Ђоковић игра. Новак Ђоковић у недељу од 9 часова ујутро игра меч 1. кола Аустралијан опена против хрватског тенисера… »
Новак Ђоковић креће по нови Аустралијан опен! Дино је прва препрека, а евентуални пораз од њега није опција

Новак Ђоковић креће по нови Аустралијан опен! Дино је прва препрека, а евентуални пораз од њега није опција

Телеграф 13.01.2024
Све је јасно. Српски тенисер Новак Ђоковић пред собом има и нови Гренд слем турнир, пошто ће у недељу, 14. јануара с почетком од 09.00 по нашем времену играти меч против Дина Прижмића у првом колу Аустралијан опена, где је и… »
Желим да играм финале против Новака! Алкараз самоуверен пред Аустралијан опен: То је велики изазов за мене, мотивисан сам!

Желим да играм финале против Новака! Алкараз самоуверен пред Аустралијан опен: То је велики изазов за мене, мотивисан сам!

Курир 13.01.2024
Специјални извештач из Мелбурна - Вук Брајовић Великим осмехом поздравио је Карлос Алкараз представнике седме силе на уводној конференцији за медије пред свој први наступ на турниру после прошлогодишњег изостанка из Мелбурна… »
Ђоковић пред АО открио важне промене! Неочекивано се појавила нова лица, Новак објаснио због чега је повукао ове потезе!

Ђоковић пред АО открио важне промене! Неочекивано се појавила нова лица, Новак објаснио због чега је повукао ове потезе!

Курир 13.01.2024
Специјални извештач из Мелбурна - Вук Брајовић Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, открио је да је дошло до промена у његовом тиму. Пред почетак Аустралијан опена и меча првог кола против Хрвата, Дина Прижмића, квалификанта… »

Вести дана »