Povezane vesti
Tužilaštvo traži produžetak pritvora osumnjičenima za paljenje kola advokata Beljanskog
Nova 13.01.2024
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu predložilo je produžetak pritvora za dvojicu muškaraca koji su osumnjičeni da su zapalili automobil predsednika Advokatske komore Vojvodine Vladimira Beljanskog, ispred njegove porodične kuće u Novom Sadu… »
Tužilaštvo traži produžetak pritvora osumnjičenima za paljenje kola advokata Beljanskog
Novi magazin 13.01.2024
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu predložilo je produžetak pritvora za dvojicu muškaraca koji su osumnjičeni da su zapalili automobil predsednika Advokatske komore Vojvodine Vladimira Beljanskog, ispred njegove porodične kuće u Novom Sadu… »
Novi Sad: Tužilaštvo predložilo pritvor dvojici muškaraca koji se sumnjiče da su zapalili automobil advokatu Vladimiru…
Danas 13.01.2024
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu nakon saslušanja A.V. (29) i N.J. (31), podnelo je Osnovnom sudu predlog za određivanja pritvora dvojici muškaraca koji se sumnjiče da su advokatu Vladimiru Beljanskom zapalili automobil ispred njegove… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 3 satajoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 9 satijoš 24 povezane
Potonuo turistički brod u Egiptu, 17 ljudi nestalo; ambasador Srbije: Nije bilo naših turista /foto/
Sputnik pre 2 satajoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 3 satajoš 40 povezanih