Povezane vesti
Bajden: SAD ne podržavaju nezavisnost Tajvana
Radio 021 13.01.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da njegova zemlje ne podržava nezavisnost Tajvana posle održanih predsedničkih izbora na tom ostrvu gde je pobedio Lai Čing-te. "Mi ne podržavamo nezavisnost", rekao je Bajden. SAD ne priznaju Tajvan kao… »
Bajden posle predsedničkih izbora na Tajvanu: SAD ne podržavaju nezavisnost tog ostrva
Insajder 13.01.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je u subotu da njegova zemlja ne podržava nezavisnost Tajvana posle održanih predsedničkih izbora na tom ostrvu gde je pobedio Lai Čing-te, omraženi kandidat kineskih vlasti. 'Mi ne podržavamo nezavisnost'… »
"Ne podržavamo nezavisnost": Ovo je Bajdenova reakcija na rezultate izbora na Tajvanu: Blinken čestitao novom predsedniku
Blic 13.01.2024
Američki predsednik Džo Bajden izjavio je danas da Sjedinjene Države ne podržavaju nezavisnost Tajvana, nakon što su tajvanski birači odbili Kinu i dali vladajućoj stranci treći predsednički mandat. Ranije u toku dana, predsednički kandidat… »
Bajden: SAD ne podržavaju nezavisnost Tajvana
Novi magazin 13.01.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden (Joseph Biden) izjavio je dnaas da njegova zemlje ne podržava nezavisnost Tajvana posle održanih predsedničkih izbora na tom ostrvu gde je pobedio Lai Čing-te, omraženi kandidat kineskih vlasti. "Mi ne podržavamo… »
Vesti dana »
Protest studenata u Beogradu, blokiran saobraćaj u centralnim gradskim ulicama
NIN pre 12 minutajoš 20 povezanih
Otvorena deonica Moravskog koridora, Vučić: Građani od sutra od 9 sati mogu auto-putem do Vrnjačke Banje
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane
Helikopter udario u zgradu bolnice u Turskoj – najmanje četiri osobe poginule
N1 Info pre 5 satijoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 5 satijoš 1 povezana
BLOG Studenti u sve većem broju pristižu na Slaviju: „Ovo je miran protest, skretanje pažnje na naše zahteve“
N1 Info pre 12 minutajoš 14 povezanih