Povezane vesti

Bajden: SAD ne podržavaju nezavisnost Tajvana

Radio 021 13.01.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da njegova zemlje ne podržava nezavisnost Tajvana posle održanih predsedničkih izbora na tom ostrvu gde je pobedio Lai Čing-te. "Mi ne podržavamo nezavisnost", rekao je Bajden. SAD ne priznaju Tajvan kao… »
Bajden posle predsedničkih izbora na Tajvanu: SAD ne podržavaju nezavisnost tog ostrva

Bajden posle predsedničkih izbora na Tajvanu: SAD ne podržavaju nezavisnost tog ostrva

Insajder 13.01.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je u subotu da njegova zemlja ne podržava nezavisnost Tajvana posle održanih predsedničkih izbora na tom ostrvu gde je pobedio Lai Čing-te, omraženi kandidat kineskih vlasti. 'Mi ne podržavamo nezavisnost'… »
"Ne podržavamo nezavisnost": Ovo je Bajdenova reakcija na rezultate izbora na Tajvanu: Blinken čestitao novom predsedniku

"Ne podržavamo nezavisnost": Ovo je Bajdenova reakcija na rezultate izbora na Tajvanu: Blinken čestitao novom predsedniku

Blic 13.01.2024
Američki predsednik Džo Bajden izjavio je danas da Sjedinjene Države ne podržavaju nezavisnost Tajvana, nakon što su tajvanski birači odbili Kinu i dali vladajućoj stranci treći predsednički mandat. Ranije u toku dana, predsednički kandidat… »

Novi magazin 13.01.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden (Joseph Biden) izjavio je dnaas da njegova zemlje ne podržava nezavisnost Tajvana posle održanih predsedničkih izbora na tom ostrvu gde je pobedio Lai Čing-te, omraženi kandidat kineskih vlasti. "Mi ne podržavamo… »

Vesti dana »