Повезане вести
Родићу ћерку и зваће се Зора! Супруга Огњена Амиџића о наследници: Биће шта пожели - и неудата и нероткиња
Стори 13.01.2024
Огњен Амиџић и Мина Наумовић са нестрпљењем ишчекују рођење детета. Наиме, супруга Огњена Амиџића родиће ћерку, а данас јој је посветила емотиван текст. - Ја ћу родити ћерку и неће бити туђа срећа него моја и кућа и никад… »
Мина открила пол бебе: Огласила се супруга Огњена Амиџића и објавила емотивну поруку (фото)
Вечерње новости 13.01.2024
Водитељ Огњен Амиџић чека бебу са неколико година млађом супругом Мином, с којом се у тајности и венчао, а она је сада открила пол бебе која ће ускоро доћи на свет. Фото: Н. Фифић/Принтскеин Инстаграм/ цаллменауми Наиме, она… »
"Неудата, нероткиња, неће личити ни на оца, ни на мене..." Мина поделила необичан текст и открила ког је пола беба!
Мондо 13.01.2024
Мина и Огњен Амиџић открили су пол бебе. Мина и Огњен Амиџић открили су пол бебе. Огњен Амиџић недавно је трећи пут стао на "луди камен" и својој колегиници Мини Наумовић се заклео на вечну љубав. Пар је церемонију… »
Трудна жена огњена амиџића открила пол бебе: "Неће личити ни на оца, ни на мене", споменула и име детета: "зваће се..."
Блиц 13.01.2024
Водитељ Огњен Амиџић чека дете са својом супругом Мином Наумовић Амиџић, са којом се недавно венчао у тајности. Мина је имала свог сегмент у Огњеновој емисији "Пази Мина", а након што је сазнала да је у благословеном стању… »
Амиџићева жена открила ког пола је беба коју чекају: Многи мисле да је објавом наговестила и које име су одабрали за дете ФОТО…
Нова 13.01.2024
Водитељ Огњен Амиџић и његова супруга Мина Наумовић ускоро ће добити своје прво заједничко дете. Огњен из брака са манекенком Данијелом Димитровском има сина Матију, а Мина се сада огласила на Инстаграму и објавом… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 2 сатајош 33 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана