Povezane vesti
Rodiću ćerku i zvaće se Zora! Supruga Ognjena Amidžića o naslednici: Biće šta poželi - i neudata i nerotkinja
Story 13.01.2024
Ognjen Amidžić i Mina Naumović sa nestrpljenjem iščekuju rođenje deteta. Naime, supruga Ognjena Amidžića rodiće ćerku, a danas joj je posvetila emotivan tekst. - Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa… »
Mina otkrila pol bebe: Oglasila se supruga Ognjena Amidžića i objavila emotivnu poruku (foto)
Večernje novosti 13.01.2024
Voditelj Ognjen Amidžić čeka bebu sa nekoliko godina mlađom suprugom Minom, s kojom se u tajnosti i venčao, a ona je sada otkrila pol bebe koja će uskoro doći na svet. Foto: N. Fifić/Printskein Instagram/ callmenaumi Naime, ona se nakon saznanja… »
"Neudata, nerotkinja, neće ličiti ni na oca, ni na mene..." Mina podelila neobičan tekst i otkrila kog je pola beba!
Mondo 13.01.2024
Mina i Ognjen Amidžić otkrili su pol bebe. Mina i Ognjen Amidžić otkrili su pol bebe. Ognjen Amidžić nedavno je treći put stao na "ludi kamen" i svojoj koleginici Mini Naumović se zakleo na večnu ljubav. Par je ceremoniju venčanja obavio u… »
Mina Naumović i Ognjen Amidžić otkrili pol bebe: Neće ličiti ni na oca, ni na mene, biće šta god poželi...
Kurir 13.01.2024
Voditelj Ognjen Amidžić čeka dete sa svojom suprugom Minom Naumović Amidžić, sa kojom se nedavno venčao u tajnosti. Mina je imala svog segment u Ognjenovoj emisiji "Pazi Mina", a nakon što je saznala da je u blagoslovenom stanju odlučila je da se… »
Trudna žena ognjena amidžića otkrila pol bebe: "Neće ličiti ni na oca, ni na mene", spomenula i ime deteta: "zvaće se..."
Blic 13.01.2024
Voditelj Ognjen Amidžić čeka dete sa svojom suprugom Minom Naumović Amidžić, sa kojom se nedavno venčao u tajnosti. Mina je imala svog segment u Ognjenovoj emisiji "Pazi Mina", a nakon što je saznala da je u blagoslovenom stanju odlučila je da se… »
Amidžićeva žena otkrila kog pola je beba koju čekaju: Mnogi misle da je objavom nagovestila i koje ime su odabrali za dete…
Nova 13.01.2024
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović uskoro će dobiti svoje prvo zajedničko dete. Ognjen iz braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju, a Mina se sada oglasila na Instagramu i objavom zaintrigirala mnoge pratioce… »
Vesti dana »
Opservatorija za ljudska prava: U ruskim vazdušnim udarima poginulo 16 civila u sirijskom Alepu
Euronews pre 4 satijoš 43 povezane
Specijalci Kosovske policije patroliraju ulicama Severne Mitrovice (VIDEO)
Vesti online pre 24 satajoš 178 povezanih
Putevi prohodni, ali se zbog nepovoljnih vremenskih uslova savetuje oprezna vožnja
RTV pre 5 satijoš 29 povezanih
Raskrinkavanje Vučevićevih reči o Jovinoj gimnaziji: Kod koga je premijerov sin imao čas?
Radio 021 pre 9 satijoš 25 povezanih