Povezane vesti
"Ponosan sam": Miloš Biković ekskluzivno za "Blic" o ulozi u seriji "White lotus": "Potpisao sam žestok ugovor"
Blic 13.01.2024
Miloš Biković u seriji "White lotus" - vest koja je juče iznenadila i oduševila balkansku javnost. Naš glumac biće deo glumačke ekipe treće sezone ove planetarno popularne serije koja je jedna od najnagrađivanijih i najgledanijih holivudskih projekata u… »
„Potpisao sam ‘žestok’ ugovor“: Miloš Biković o ulozi u hit seriji „Beli lotos“
Nova 13.01.2024
Miloš Biković u seriji "White lotus" - vest koja je juče iznenadila i oduševila balkansku javnost. Naš glumac biće deo glumačke ekipe treće sezone ove planetarno popularne serije koja je jedna od najnagrađivanijih i najgledanijih holivudskih projekata u… »
Goran Bogdan se gušio od straha na setu serije „Fargo“, a Đurička javno hvalio Stiven King: Pre Bikovića ovi glumci sa naših…
Nova 13.01.2024
Vest da će Miloš Biković glumiti u trećoj sezoni hit serije "The White Lotos" oduševila je domaću publiku, a on je poslednji u nizu domaćih zvezda koje su ostvarile uspeh "preko bare". Glumac Miloš Biković, zvezda aktuelne ruske komedije „Sluga 2“ koja… »
Vesti dana »
Veliki broj Kragujevčana potpisao peticiju za puštanje Zlatka Kokanovića iz pritvora
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
BLOG UŽIVO Amerika za prva dva dana rata sa Iranom potrošila 5,6 milijardi dolara, eksplozije odjekuju Teheranom, Putin razgovarao sa iranskim predsednikom
Nova pre 15 minutajoš 95 povezanih
Uživo - Irance danas čeka pakao! Mediji javljaju da je Modžtaba ranjen, britanski ratni razarač isplovio ka Kipru
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih
Iz čačanske bolnice oglasili se povodom požara u porodilištu: Zdravlje beba nije bilo ugroženo
Morava info pre 3 satajoš 26 povezanih