Povezane vesti
"Ponosan sam": Miloš Biković ekskluzivno za "Blic" o ulozi u seriji "White lotus": "Potpisao sam žestok ugovor"
Blic 13.01.2024
Miloš Biković u seriji "White lotus" - vest koja je juče iznenadila i oduševila balkansku javnost. Naš glumac biće deo glumačke ekipe treće sezone ove planetarno popularne serije koja je jedna od najnagrađivanijih i najgledanijih holivudskih projekata u… »
„Potpisao sam ‘žestok’ ugovor“: Miloš Biković o ulozi u hit seriji „Beli lotos“
Nova 13.01.2024
Miloš Biković u seriji "White lotus" - vest koja je juče iznenadila i oduševila balkansku javnost. Naš glumac biće deo glumačke ekipe treće sezone ove planetarno popularne serije koja je jedna od najnagrađivanijih i najgledanijih holivudskih projekata u… »
Goran Bogdan se gušio od straha na setu serije „Fargo“, a Đurička javno hvalio Stiven King: Pre Bikovića ovi glumci sa naših…
Nova 13.01.2024
Vest da će Miloš Biković glumiti u trećoj sezoni hit serije "The White Lotos" oduševila je domaću publiku, a on je poslednji u nizu domaćih zvezda koje su ostvarile uspeh "preko bare". Glumac Miloš Biković, zvezda aktuelne ruske komedije „Sluga 2“ koja… »
Vesti dana »
Studenti traže hitne donacije za pešačenje od Beograda do Novog Sada
Novi magazin pre 51 minutajoš 26 povezanih
Kurtijev mandat za premijera Kosova odbijen zbog nedostatka parlamentarne većine
Serbian News Media pre 57 minutajoš 29 povezanih
Natopiće nas kiša na svetu petku Sutra nam stižu ozbiljni pljuskovi širom zemlje negde će biti i snega
Dnevnik pre 2 satajoš 31 povezana
Politička kriza zbog tuče ispred noćnog kluba stigla i do premijera Slovenije
NIN pre 26 minutajoš 19 povezanih