Повезане вести

"Поносан сам": Милош Биковић ексклузивно за "Блиц" о улози у серији "Вхите лотус": "Потписао сам жесток уговор"

"Поносан сам": Милош Биковић ексклузивно за "Блиц" о улози у серији "Вхите лотус": "Потписао сам жесток уговор"

Блиц 13.01.2024
Милош Биковић у серији "Вхите лотус" - вест која је јуче изненадила и одушевила балканску јавност. Наш глумац биће део глумачке екипе треће сезоне ове планетарно популарне серије која је једна од најнаграђиванијих и најгледанијих… »
„Потписао сам ‘жесток’ уговор“: Милош Биковић о улози у хит серији „Бели лотос“

„Потписао сам ‘жесток’ уговор“: Милош Биковић о улози у хит серији „Бели лотос“

Нова 13.01.2024
Милош Биковић у серији "Вхите лотус" - вест која је јуче изненадила и одушевила балканску јавност. Наш глумац биће део глумачке екипе треће сезоне ове планетарно популарне серије која је једна од најнаграђиванијих и најгледанијих… »
Горан Богдан се гушио од страха на сету серије „Фарго“, а Ђуричка јавно хвалио Стивен Кинг: Пре Биковића ови глумци са наших…

Горан Богдан се гушио од страха на сету серије „Фарго“, а Ђуричка јавно хвалио Стивен Кинг: Пре Биковића ови глумци са наших…

Нова 13.01.2024
Вест да ће Милош Биковић глумити у трећој сезони хит серије "Тхе Вхите Лотос" одушевила је домаћу публику, а он је последњи у низу домаћих звезда које су оствариле успех "преко баре". Глумац Милош Биковић, звезда актуелне руске… »

Вести дана »