Povezane vesti
"Ponosan sam": Miloš Biković ekskluzivno za "Blic" o ulozi u seriji "White lotus": "Potpisao sam žestok ugovor"
Blic 13.01.2024
Miloš Biković u seriji "White lotus" - vest koja je juče iznenadila i oduševila balkansku javnost. Naš glumac biće deo glumačke ekipe treće sezone ove planetarno popularne serije koja je jedna od najnagrađivanijih i najgledanijih holivudskih projekata u… »
„Potpisao sam ‘žestok’ ugovor“: Miloš Biković o ulozi u hit seriji „Beli lotos“
Nova 13.01.2024
Miloš Biković u seriji "White lotus" - vest koja je juče iznenadila i oduševila balkansku javnost. Naš glumac biće deo glumačke ekipe treće sezone ove planetarno popularne serije koja je jedna od najnagrađivanijih i najgledanijih holivudskih projekata u… »
Goran Bogdan se gušio od straha na setu serije „Fargo“, a Đurička javno hvalio Stiven King: Pre Bikovića ovi glumci sa naših…
Nova 13.01.2024
Vest da će Miloš Biković glumiti u trećoj sezoni hit serije "The White Lotos" oduševila je domaću publiku, a on je poslednji u nizu domaćih zvezda koje su ostvarile uspeh "preko bare". Glumac Miloš Biković, zvezda aktuelne ruske komedije „Sluga 2“ koja… »
Vesti dana »
SPC obeležava Preobraženje Gospodnje: Koji su običaji, zašto se posti i ne sme da se radi i ide u kafanu
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 20 povezanih
Sunčan i topao dan pred nama, do 35 stepeni, krajem sedmice ponovo do 40 podeoka
Glas Zapadne Srbije pre 19 minutajoš 10 povezanih
Vozač "audija" poginuo, među povređenima većina maloletnici! Novi detalji stravične nesreće kod Mladenovca, evo šta je prethodilo jezivom sudaru (foto)
Kurir pre 4 minutajoš 20 povezanih
"Postigli smo dogovor" Tramp objavio da odlaže uvođenje carina na uvoz iz Kanade, premijer Karni tvrdi da ključni posao tek predstoji
Kurir pre 4 minutajoš 8 povezanih