Povezane vesti
Tramp osudio američke napade na Hute u Jemenu: "Ponovo bacamo bombe po celom Bliskom istoku"
Euronews 13.01.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp osudio je administraciju predsednika Džoa Bajdena zbog napada na Hute u Jemenu u četvrtak uveče. "Ponovo bacamo bombe po celom Bliskom istoku, gde sam pobedio ISIS, a naš sekretar za odbranu, koji je upravo… »
Tramp osudio napad na Hute u Jemenu
Insajder 13.01.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp osudio je administraciju predsednika Džoa Bajdena zbog napada na Hute u Jemenu u četvrtak uveče. 'Ponovo bacamo bombe po celom Bliskom istoku, gde sam pobedio ISIS, a naš sekretar za odbranu, koji je upravo… »
Bajden: Ostin je trebalo da mi kaže da je bolestan, i dalje imam poverenje u njega
Politika 13.01.2024
VAŠINGTON – Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da je ministar odbrane Lojd Ostin trebalo da ga obavesti o svojoj bolesti, zbog koje se nalazi u bolnici, ali je naglasio da i dalje ima poverenje u šefa Pentagona. Bajden je, na pitanje da li… »
Tramp izvređao Bajdena zbog napada na Hute: To je ista banda koja se naredila katastrofalno povlačenje iz Afganistana
Kurir 13.01.2024
Nekadašnji američki predsednik Donald Tramp žestoko je kritikovao aktuelnog šefa države Džoa Bajdena zbog napada na položaje Huta u Jemenu. Tramp je takođe postavio pitanje zašto se "ista banda" koja se bavila katastrofalnim povlačenjem iz… »
Vesti dana »

Brnabić:Sutra glasanje o Zakonu o visokom obrazovanju i ispunjenje 4. zahteva
RTV pre 40 minutajoš 40 povezanih

Zelenski o susretu ukrajinskog i američkog tima: Prvi rezultati sledeće nedelje
RTV pre 3 satajoš 22 povezane

Podnete prijave protiv dve osobe zbog nedozvoljene proizvodnje i držanja oružja
Telegraf pre 2 satajoš 109 povezanih