Povezane vesti
Tramp osudio američke napade na Hute u Jemenu: "Ponovo bacamo bombe po celom Bliskom istoku"
Euronews 13.01.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp osudio je administraciju predsednika Džoa Bajdena zbog napada na Hute u Jemenu u četvrtak uveče. "Ponovo bacamo bombe po celom Bliskom istoku, gde sam pobedio ISIS, a naš sekretar za odbranu, koji je upravo nestao… »
Tramp osudio napad na Hute u Jemenu
Insajder 13.01.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp osudio je administraciju predsednika Džoa Bajdena zbog napada na Hute u Jemenu u četvrtak uveče. 'Ponovo bacamo bombe po celom Bliskom istoku, gde sam pobedio ISIS, a naš sekretar za odbranu, koji je upravo nestao… »
Bajden: Ostin je trebalo da mi kaže da je bolestan, i dalje imam poverenje u njega
Politika 13.01.2024
VAŠINGTON – Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da je ministar odbrane Lojd Ostin trebalo da ga obavesti o svojoj bolesti, zbog koje se nalazi u bolnici, ali je naglasio da i dalje ima poverenje u šefa Pentagona. Bajden je, na pitanje da li je… »
Vesti dana »
Poslanici zaključili pretres o predlozima za članove Saveta REM-a, glasanje zakazano za 15 časova
RTS pre 29 minutajoš 35 povezanih
Verica stigla na sahranu rajka šerifovića Utučena se ne odvaja od ovog muškarca!
Alo pre 28 minutajoš 29 povezanih
MUP: Više od 19.000 prekršaja u akciji pojačane kontrole saobraćaja
NIN pre 9 minutajoš 18 povezanih