Povezane vesti
Isplivao uznemirujući snimak ubistva Ivana za Srpsku novu godinu! Najbolji drug ga ubo u srce, pa ga odvezao u Urgentni!
Mondo 13.01.2024
Pojavio se snimak ubistva Ivana Trifunovića za Srpsku novu godinu. Pojavio se snimak ubistva Ivana Trifunovića za Srpsku novu godinu. Mladić Ivan Trifunović, ubijen je posle dočeka Srpske nove godine 14. januara 2021. na Novom Beogradu, kada ga je… »
Ivana je ubio najbolji drug za Srpsku novu godinu! Ispovest oca: "On se vozi besnim kolima, kao da se ništa nije desilo"
Mondo 13.01.2024
Ivana Trifunovića je ubio najbolji drug za Srpsku novu godinu. Ivana Trifunovića je ubio najbolji drug za Srpsku novu godinu. Dragiša Trifunović, otac pokojnog Ivana sa Novog Beograda, u potresnoj ispovesti za Kurir na godišnjicu sinovljeve smrti… »
Ekskluzivno! Kurir u posedu 2 snimka ubistva Ivana Trifunovića: Najbolji drug ga izbo, pa ga sa ocem odvezao u bolnicu! Video
Kurir 13.01.2024
Mladić Ivan Trifunović, ubijen je posle dočeka Srpske nove godine 14. januara 2021. na Novom Beogradu, kada ga je tada jedan od najboljih prijatelja, Damir Ibrahimović izbo, pa stavio u svoj automobil i zajedno sa Ivanovim ocem ga odvezao u Urgentni… »
Patnja porodice Trifunović duga tri godine! Ispovest oca ubijenog mladića za Kurir: Ubica je osuđen, a ja i dalje ne znam…
Kurir 13.01.2024
Dragiša Trifunović, otac pokojnog Ivana sa Novog Beograda, u potresnoj ispovesti za Kurir na godišnjicu sinovljeve smrti otvorio dušu. Uteha za ovu tugu ne postoji. Tri preteške godine su prošle od kada nema našeg Ivana. Vreme ne leči nijednu… »
Vesti dana »
Borelj potvrdio: SAD odobrile Kijevu udare duboko u Rusiju; Moskva: Odgovor će biti adekvatan
RTS pre 1 satjoš 146 povezanih
Anja je bila uspešna košarkašica, snimak rasplakao Srbiju! Pogledajte koliko je sportistkinja bila puna života, borbena i hrabra! (Video)
Kurir pre 2 satajoš 80 povezanih
Politikolog Đokić za "Svet i mi": Bajdenova odluka koristi Trampu da dovede Putina za pregovarački sto (VIDEO)
Insajder pre 49 minutajoš 47 povezanih
Srbija nadmoć u Leskovcu nije krunisala golom i pobedom, sudija Dancima oprostio penal (foto, video)
Sportski žurnal pre 0 minutajoš 42 povezane
EU podeljena prema odluci Bajdena o napadima duboko u Rusiji, strah od nuklearnog rata
Insajder pre 5 satijoš 38 povezanih