Povezane vesti
"Ćerka i ja smo mogli da budemo mrtvi": Svedok pucnjave u Severnoj Mitrovici
Telegraf 14.01.2024
Srećom, metak je ostao u prozoru, gde su ga pronašli policajci. Blagoje Perović, koji živi u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta u Severnoj Mitrovici, gde je ranije danas tzv. Kosovska policija upotrebila automatsko oružje prilikom pokušaja… »
„Nestabilna situacija na severu Kosova“: Sagovornici Danasa o pucnjavi u Severnoj Mitrovici
Danas 13.01.2024
Današnji incident u severnom, većinski srpskom, delu Kosovske Mitrovice, u kojom su učestvovali Kosovska policije, ponovo je inicirao raspravu o postupanju njenih pripadnika. Naime, danas je u blizini Ekonomskog fakulteta u opštini Severna Mitrovica, oko… »
"Ćerka i ja smo pukom srećom preživeli": Kosovska policija danas tokom hapšenja pucala u kuću porodice Perović: "Metak mi je…
Blic 13.01.2024
Blagoje Perović, koji živi u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta u Severnoj Mitrovici, gde je ranije danas Kosovska policija upotrebila automatsko oružje prilikom pokušaja hapšenja, rekao je za Kosovo onlajn da su on i članovi njegove porodice danas… »
Vesti dana »
Nova nedelja, nova prilika da nekome pomognete: Prikupljanje krvi u Novom Sadu i širom Vojvodine
Radio 021 pre 21 minutajoš 26 povezanih
Šta nikako ne treba raditi na Ilindan? Stara verovanja i danas izazivaju pažnju, a posebno se odnose na kupače
Dnevnik pre 56 minutajoš 16 povezanih
Noć za pamćenje u Beogradu! Arena gorela - rekordi padali! Ovo se nikada ranije nije dogodilo!
Kurir pre 41 minutajoš 12 povezanih
Đedović: Đerdap 1 na 20 odsto proizvodnje, građani racionalno da koriste energiju
RTV pre 21 minutajoš 5 povezanih
Tramp se hitno oglasio! Izdaće novo naređenje američkoj vojsci, poslato upozorenje državljanima SAD!
Kurir pre 1 minutjoš 9 povezanih