Povezane vesti
"Ćerka i ja smo mogli da budemo mrtvi": Svedok pucnjave u Severnoj Mitrovici
Telegraf 14.01.2024
Srećom, metak je ostao u prozoru, gde su ga pronašli policajci. Blagoje Perović, koji živi u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta u Severnoj Mitrovici, gde je ranije danas tzv. Kosovska policija upotrebila automatsko oružje prilikom pokušaja… »
„Nestabilna situacija na severu Kosova“: Sagovornici Danasa o pucnjavi u Severnoj Mitrovici
Danas 13.01.2024
Današnji incident u severnom, većinski srpskom, delu Kosovske Mitrovice, u kojom su učestvovali Kosovska policije, ponovo je inicirao raspravu o postupanju njenih pripadnika. Naime, danas je u blizini Ekonomskog fakulteta u opštini Severna Mitrovica… »
"Ćerka i ja smo pukom srećom preživeli": Kosovska policija danas tokom hapšenja pucala u kuću porodice Perović: "Metak mi…
Blic 13.01.2024
Blagoje Perović, koji živi u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta u Severnoj Mitrovici, gde je ranije danas Kosovska policija upotrebila automatsko oružje prilikom pokušaja hapšenja, rekao je za Kosovo onlajn da su on i članovi njegove porodice… »
Vesti dana »
Najmanje petoro nastradalih u požaru koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 62 povezane
Vreme natprosečno toplo, a onda sledi pad temperature: Kakvo nas vreme očekuje u Srbiji
NIN pre 4 satijoš 24 povezane
Penzioneri od danas preko Fonda PIO mogu da se prijave za oporavak u banjama
Forbes pre 3 satajoš 19 povezanih
Novak će mi biti tener, ako se ne povučem pre njega: Deset godina mlađi Nemac već dogovorio saradnju sa Đokovićem!? (video)
Hot sport pre 1 satjoš 12 povezanih
Studentske zahteve podržalo oko 4.000 univerzitetskih profesora i saradnika
Novi magazin pre 2 satajoš 10 povezanih